Tuesday, September 29, 2015

author photo

Panduan Solat Untuk Pesakit : Solat Duduk, Mengiring & Terlentang |Assalamualaikum... Hai korang semua  apa hari ini, cik ash ada nak kongsi tentang Panduan Solat Untuk Pesakit Solat Duduk,Mengiring dan Terlentang yang ekin tengok di facebook kementerian kesihatan malaysia.. 

Ekin apa lagi untuk panduan ekin ataupun untuk korang jugak ekin share dekat blog ni bila ada masa terluang boleh tengok balik panduan ni sebagai rujukan bila dperlukan nanti..

Jom kita tengok mana la taw ada saudara mara ataupun kita sendiri mengalami situasi macam ni.. selamat membaca ya korang semua..



Jom kita tengok bila ada saudara mara or kita sendiri mengalami situasi macam tu.. selamat membaca ya..






This post have 18 komentar

avatar
Sayidah Napisah delete September 29, 2015 at 8:47 PM

wow teringin nak tahu cara-cara nya.lepastu trjumpa pulak ni alhamdulillah. saya nak share link kat entri saya ye nanti :D

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 29, 2015 at 9:18 PM

SS pernah solat duduk lebih dari 3 bulan... Sob Sob Sob...

Reply
avatar
dorsett pink delete September 30, 2015 at 2:03 PM

info yang sangat berguna.. sebab ramai dari kita yang tertanya2 macam mana nak solat sambil duduk, atau baring

Reply
avatar
dorsett pink delete September 30, 2015 at 2:04 PM

solat sambil duduk pun boleh diamalkan jugak kalau masa tengah travel, dalam flight atau keretapi (tak ada tempat solat khas)

Reply
avatar
nhhas delete October 3, 2015 at 11:57 AM

Nice sharing ...

Jazakillah khayr

Reply
avatar
nhhas delete October 3, 2015 at 11:58 AM

Hmmm kna praktis b4 sakit ni... esp yg baring tu... huhu

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 3, 2015 at 11:10 PM

Islam ni mudah.. semua ada ruksah yang mudah dalam stiap keadaan..
thats the beauty of Islam =)

Reply
avatar
Kira Sakura delete October 5, 2015 at 3:42 PM

Uwais terer bab solat baring. hihihihihi. kadang dalam bilik air pun dia bantai nak solat jugak :p

thanks info ekin. info yang berguna ni

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 7, 2015 at 3:04 PM

kena tau ni.
utk diri sendiri & org lain kan?
kekadang x tau cara yg betul.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post