Thursday, September 3, 2015

author photo
Pengomen Popular Ogos 2015


Hai rakan-rakan...Entri autopost ni... seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan Ogos 2015 kan..kini dah masuk bulan September 2015.Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular Ogos 2015 di blog Cik Ash ni....  ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw.... Kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist ekin iaitu BLOGLIST VVIP disiber blog ekin.. yang penting bulan ni team #BloggerUtara yang masuk carta terima kasih semua...

Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah 9 rang perempuan masih 1 orang laki.... Jom terjah mereka.. susah sangat blogger lelaki nak singgah blog ekin hihihi...  sis JM masih lagi Juara di blog ekin... di ikuti kakak kembar, yang penting kak farrah dah naik carta ni..kak aida pun up carta sikit..  Siti yang paling comel dah tunjuk taring ni hahhahaha...Cik Mimie turun sedikit carta maybe busy bulan ni kan..kita ada muka baru yang baru masuk carta ni zai dan afidah.. zumal dan kak sha masih ada kedudukan turun sedikit hihihi...

2.  Scdha Sein 
9. Afidah Azmi

Jom terjah blog mereka...  sis JM bagi alamat please jangan jual mahal ya ... talian permintaan akan di tutup hahahahaah... sila hantar email ash.rie8506@gmail.com.. 


This post have 59 komentar

avatar
Jari Manis delete September 3, 2015 at 8:08 AM

kenapa no 3 tu tulisan nye jadi BESOR cam dinasour? kih kih kih

Reply
avatar
Jari Manis delete September 3, 2015 at 8:09 AM

perghh...dah macam pengulas sukan hahahah

Reply
avatar
Jari Manis delete September 3, 2015 at 8:10 AM

kakak kembar? kembar siapa? hihihihhi

Reply
avatar
Jari Manis delete September 3, 2015 at 8:10 AM

SJM dan SSS ----------> SehatiSejiwa ngeh ngeh ngeh ngeh!!!!!

Reply
avatar
Jari Manis delete September 3, 2015 at 8:11 AM

sma-sama ekin...Ekin juga rajin terjah blog sis JM yang kurang update tu sob sob sob TERHARU...sekali BOM berpinar mata tau!

Reply
avatar
Jari Manis delete September 3, 2015 at 8:12 AM

alamat? hahahah...ari tu cakap nak buat simpanan! so sis JM x bagi lah sbb kalau dapat untung nanti x nk share kan ehehehehe

Reply
avatar
Jari Manis delete September 3, 2015 at 8:12 AM

okey okey nanti sis JM email!

Reply
avatar
izzeyda delete September 3, 2015 at 8:26 AM

tahniah kepada yang tersenarai.. huhuhu dah terkeluar dari carta..

Reply
avatar
Sweet red cherry delete September 3, 2015 at 8:28 AM

Semua pun pengomen terhebat..Tahniah bt mereka semua :)

Reply
avatar
nhhas delete September 3, 2015 at 9:29 AM

Okay ku putih ku putih baru lah putih...

hahahaha...

hi cik ash...

Reply
avatar
nhhas delete September 3, 2015 at 9:29 AM

banyak benau widget gerak2 cik ash ...

extremely peminat ungu ni...hihihi

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete September 3, 2015 at 3:34 PM

Assalam ekin,
he3
ujung2 dah iols tu

Reply
avatar
Wak Lat delete September 3, 2015 at 8:07 PM

tahniah semua2 pengomen popular tuuu., ;p

Reply
avatar
Cik Ash delete September 4, 2015 at 2:09 AM

Hahahahaha biasa pernah jadi Dj kan

Reply
avatar
Cik Ash delete September 4, 2015 at 2:11 AM

Sama la sis pun bom tangan kemain gak... :)

Reply
avatar
Cik Ash delete September 4, 2015 at 2:12 AM

Ekin memey nk buat simpanan pun... mana taw ada rezeki ada something buat sis JM...

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete September 4, 2015 at 11:13 AM

Assalam ekin,
adeeehhhh laaaaa
last tuuuu
sob3
xpaaaaa, nanti iols kasik up balik he3

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete September 4, 2015 at 11:13 AM

Assalam yui,
tegor2 belaka ni kan3
#bloggerutara

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete September 4, 2015 at 11:13 AM

Assalam uols,
he3
jom3 kita pulun bulan ini pulop he3

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 4, 2015 at 11:39 AM

Bulan ni turun sikit ranking...hehehe..tak sangak terselit jugak walaupun tak banyak bw :)

thank kak ekin :)

Reply
avatar
Zai Zamree delete September 4, 2015 at 2:57 PM

eh...eh...kita msuk carta la...igtkn xda sbb dh lama x BW

Reply
avatar
Cik Ash delete September 4, 2015 at 3:12 PM

wana bila nk msk carta hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 4, 2015 at 3:14 PM

usaha CP msk.carta teman zumal hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 4, 2015 at 3:16 PM

siap iklan deh hahahs

hai huda

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 7:33 AM

Kak eyda bulan ni bgi la masuk carta hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 7:35 AM

Sekali BW bagi BOM mesti ada dlm carta

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:46 PM

Kahkahkah no. 3 tu ikut saiz tuannya :)

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:47 PM

Bolehlah consider jadi pengulas sukan lepas ni, Ekin :)

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:48 PM

Hihihi tumpang gelak kat sini :)

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:49 PM

Si paling comel tu tunjuk taring? Tajam dak? ;)

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:50 PM

Ohhhh sebab akak baiki prestasi tu yg nama spesel besar saiznya tu eh hihihih

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 5:46 PM

Ha aha tak perasan pun nama kak farah besar masa taip tu guna hp.abg siap taip ekin buat autopost saja.. Taip dalam gelap hihihi... Semalaman 3 entri buat autopost tu...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 5:48 PM

Hahahhh xmau jadi pengulas sukan la nak jadi org biasa hihihi

Reply
avatar
Kira Sakura delete September 6, 2015 at 12:15 PM

kena pasang enjin turbo nak kejar dorg ni hihihihi

Reply
avatar
adianiez AIDA delete September 6, 2015 at 2:10 PM

alhamdulillah :-)
Moga frenship kita ke jannah in shaa Allah...

Reply
avatar
Anonymous delete September 8, 2015 at 9:06 AM

baru dapat BW blog kawan2 semua...tak sangka pulka bulan lepas Fidah tersenarai top pengomen yer...Alhamdulillah...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete September 8, 2015 at 9:14 AM

yahoooo.. CT nampak nama CT.. yeah.. syukur tak
kena tendang keluar lagi..

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 8, 2015 at 2:26 PM

InsyaAllah...kalau ada masa memang akan terjah sini :)

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 10:48 PM

Wsalam kak sha hunjung tersenarai

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 10:52 PM

Ct tunjuk taring xkena tendang la

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post