BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Thursday, September 3, 2015

Pengomen Popular Ogos 2015

Pengomen Popular Ogos 2015


Hai rakan-rakan...Entri autopost ni... seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan Ogos 2015 kan..kini dah masuk bulan September 2015.Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular Ogos 2015 di blog Cik Ash ni....  ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw.... Kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist ekin iaitu BLOGLIST VVIP disiber blog ekin.. yang penting bulan ni team #BloggerUtara yang masuk carta terima kasih semua...



Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah 9 rang perempuan masih 1 orang laki.... Jom terjah mereka.. susah sangat blogger lelaki nak singgah blog ekin hihihi...  sis JM masih lagi Juara di blog ekin... di ikuti kakak kembar, yang penting kak farrah dah naik carta ni..kak aida pun up carta sikit..  Siti yang paling comel dah tunjuk taring ni hahhahaha...Cik Mimie turun sedikit carta maybe busy bulan ni kan..kita ada muka baru yang baru masuk carta ni zai dan afidah.. zumal dan kak sha masih ada kedudukan turun sedikit hihihi...

2.  Scdha Sein 
9. Afidah Azmi

Jom terjah blog mereka...  sis JM bagi alamat please jangan jual mahal ya ... talian permintaan akan di tutup hahahahaah... sila hantar email ash.rie8506@gmail.com.. 


59 comments:

  1. kenapa no 3 tu tulisan nye jadi BESOR cam dinasour? kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah no. 3 tu ikut saiz tuannya :)

      Delete
    2. Ha aha tak perasan pun nama kak farah besar masa taip tu guna hp.abg siap taip ekin buat autopost saja.. Taip dalam gelap hihihi... Semalaman 3 entri buat autopost tu...

      Delete
  2. perghh...dah macam pengulas sukan hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha biasa pernah jadi Dj kan

      Delete
    2. Bolehlah consider jadi pengulas sukan lepas ni, Ekin :)

      Delete
    3. Hahahhh xmau jadi pengulas sukan la nak jadi org biasa hihihi

      Delete
  3. kakak kembar? kembar siapa? hihihihhi

    ReplyDelete
  4. SJM dan SSS ----------> SehatiSejiwa ngeh ngeh ngeh ngeh!!!!!

    ReplyDelete
  5. sma-sama ekin...Ekin juga rajin terjah blog sis JM yang kurang update tu sob sob sob TERHARU...sekali BOM berpinar mata tau!

    ReplyDelete
  6. alamat? hahahah...ari tu cakap nak buat simpanan! so sis JM x bagi lah sbb kalau dapat untung nanti x nk share kan ehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin memey nk buat simpanan pun... mana taw ada rezeki ada something buat sis JM...

      Delete
  7. tahniah kepada yang tersenarai.. huhuhu dah terkeluar dari carta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam uols,
      he3
      jom3 kita pulun bulan ini pulop he3

      Delete
    2. Kak eyda bulan ni bgi la masuk carta hihihi

      Delete
  8. Semua pun pengomen terhebat..Tahniah bt mereka semua :)

    ReplyDelete
  9. Okay ku putih ku putih baru lah putih...

    hahahaha...

    hi cik ash...

    ReplyDelete
  10. banyak benau widget gerak2 cik ash ...

    extremely peminat ungu ni...hihihi

    ReplyDelete
  11. tahniah semua2 pengomen popular tuuu., ;p

    ReplyDelete
  12. Assalam ekin,
    adeeehhhh laaaaa
    last tuuuu
    sob3
    xpaaaaa, nanti iols kasik up balik he3

    ReplyDelete
  13. Bulan ni turun sikit ranking...hehehe..tak sangak terselit jugak walaupun tak banyak bw :)

    thank kak ekin :)

    ReplyDelete
  14. eh...eh...kita msuk carta la...igtkn xda sbb dh lama x BW

    ReplyDelete
  15. Si paling comel tu tunjuk taring? Tajam dak? ;)

    ReplyDelete
  16. Ohhhh sebab akak baiki prestasi tu yg nama spesel besar saiznya tu eh hihihih

    ReplyDelete
  17. kena pasang enjin turbo nak kejar dorg ni hihihihi

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah :-)
    Moga frenship kita ke jannah in shaa Allah...

    ReplyDelete
  19. baru dapat BW blog kawan2 semua...tak sangka pulka bulan lepas Fidah tersenarai top pengomen yer...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  20. yahoooo.. CT nampak nama CT.. yeah.. syukur tak
    kena tendang keluar lagi..

    ReplyDelete