-->

Thursday, October 8, 2015

author photo
Alhamdulilah Menang Giveaway by Anies


Assalamulaikum..
Hai u all semua, apa kabar sihat ke, alhamdulilah rezeki bulan oktober ekin menang giveawy dari Anies .. tak sangka sangat antara 20 blogger hanya 14 orang yang terpilih dan ekin salah seorang pemenangnya. 

Yang mana join Giveaway ini boleh rujuk ke blog anies  nak taw keputusannya taw... 

Hadiah apa yang ekin dapat tu tak taw la pulak ...tunggu dan tengok sampai kat rumah la nanti...

your advertise here

This post have 25 komentar

avatar
dear anies delete October 8, 2015 at 9:54 AM

hadiah dah siap dibungkus cuma belum dipos... ada sorg lg x respond... ;-)

Reply
avatar
Cik Ash delete October 8, 2015 at 7:16 PM

Anies xpe ekin ok.jer tq taw hadiah tu

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 9, 2015 at 11:30 AM

tahniah2.. Kak Ekin memang slalu je bertuah ni..

Reply
avatar
Cik Ash delete October 11, 2015 at 7:46 PM

Tq CT ala lama dah tak menang GA ni.baru menang

Reply
avatar
Sha Mohamed delete October 12, 2015 at 9:28 AM

Alhamdulillah.. Memang rezeki ekin.. Tahniah ye..

Reply
avatar
Jepun Mari delete October 12, 2015 at 1:58 PM

tahniah Ekin, alhamdulillah rezeki tu, join juga segmen ni, tapi tak menang
anyway zie jalan2 sini
http://jepunmari2.blogspot.my/

Reply
avatar
Unknown delete October 20, 2015 at 11:08 AM

tula rajin sgt kak ekin tu
pape pon tahniah kak
rezeki

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post