Saturday, October 3, 2015

author photo
Catatan Popular Sepanjang Bulan September 2015 | Assalamualaikum...Hai selamat pagi semua... Ekin ada nak kongsi berkenaan dengan catatan popular sepanjang bulan September 2015.






Entri yang menduduki cerita  teratas ramai masih lagi view Nak tengok Drama Tanah Kubur Musim Ke 14 dengan bilangan view  295, diikuti entri Gambar Anak Artis Terkini dengan bilangan view 90, dan seterusnya tengok gambar tu. Hihihi..

Catatan Popular Sepanjang Bulan September ini boleh Klik di link di bawah ini untuk mudah yang terlepas peluang nak baca ya...

This post have 26 komentar

avatar
Murni Alysa delete October 3, 2015 at 1:21 PM

nak buat juga laa entry mcm ni..boleh eak??

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2015 at 1:34 PM

boleh jah akak hihihihi ikin.buat.jah

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete October 3, 2015 at 9:23 PM

tanah kubur tu paling tinggi...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 3, 2015 at 11:05 PM

eheheh masyuk la Kak Ekin.. ramai tu yang nyinggah..

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2015 at 11:35 PM

Ramai yg nk tgk.tanah.kubur sbb tok.adi.hihihi

Reply
avatar
iryantyismail delete October 4, 2015 at 3:16 PM

Tak suka tengok tanah kubur..seram giler

Reply
avatar
iryantyismail delete October 4, 2015 at 3:18 PM

Tak suka tengok tanah kubur..seram giler

Reply
avatar
Kira Sakura delete October 5, 2015 at 3:12 PM

tanah kubur memang ramai orang cari hihihi

Reply
avatar
Amelia delete October 5, 2015 at 8:20 PM

drama tanah kubur tu kat astro ke. rasa macam pernah dengar tp x tgk pun

Reply
avatar
Farrah MF delete October 6, 2015 at 10:50 AM

Tok Adi yg menjuarai carta :)

Reply
avatar
Dunia Zumal delete October 6, 2015 at 5:31 PM

Banyak peminat drama tu yer ^-^

Reply
avatar
Cik Ash delete October 7, 2015 at 12:07 PM

Ekin kalu seorg2 memey x tgk la hihihi

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 7, 2015 at 2:23 PM

da lama plak x tgk tanah kubur...
waktu tgk tv da sgt lari la :(
sibuk layan anak2, hal umah lagi hu hu hu...

Reply
avatar
Sha Mohamed delete October 12, 2015 at 12:25 PM

x pernah lagi buat entry camnie.. tq ekin bg idea..

Reply
avatar
Jari Manis delete October 12, 2015 at 8:45 PM

ramai peminat tok adi ni heeee

Reply
avatar
Unknown delete October 20, 2015 at 11:31 AM

Oooo fames gak cite tu ye
hheehhehe

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post