Sunday, October 11, 2015

author photo
KeyWords Blog Cik Ash #11

                         Assalamulaikum...
Hai..selamat pagi semua... ...seperti biasa berakhir  bulan ekin akan share Keyword blog Cik Ash #10 untuk bulan September 2015 ni .. entri autopost lagi Tablet belum dibaiki lagi la taip guna hp suami  ekin ni..  taip banyak buat autopost la kita... maaf kalau ekin BW di blog korang buat masa ini.
Nuffnang Keywords

Carian dari keyword ada nak cari tentang biodata pelakon be careful with my heart , cari anak marshanda,cari waris slot seram cerita dah lama tu ada gak nak baca.. cinta dan wahyu pun cerita lama gak ada yang cari tu...cik bunga dan encik sombong ada yang cari.. 



Ini hasil carian keyword dari nuffnang tengok la yang view tu..


This post have 24 komentar

avatar
Zafirah Kama delete October 11, 2015 at 9:42 AM

#kipidap ...

samalah kita entri autopost.. heh2

Reply
avatar
Etuza delete October 11, 2015 at 10:38 AM

tahniah ya Cik Ash..semoga persahabatan antara blogger terjalkin indah ya

Reply
avatar
Sha Mohamed delete October 12, 2015 at 9:19 AM

Samalah ngn sha.. Entry autopost jer skrg nie..

Reply
avatar
Jari Manis delete October 12, 2015 at 8:18 PM

sis JM pun dh lama x update blog power cable notebook rosak pastu hujung mggu ri tu demam selsema so x de mood nk menulis

Reply
avatar
arzmoha delete October 13, 2015 at 12:59 AM

wah banyak search keyword dari drama

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 14, 2015 at 4:02 PM

cik bunga encik sombong tu apaa ? ahaha.. adus kalo baca keyword memang lawak2.

Reply
avatar
dear anies delete October 15, 2015 at 6:12 PM

da mcm blog retis ya hehehehe

Reply
avatar
Cik Ash delete October 15, 2015 at 11:10 PM

Sis JM memang susah nk buat entri hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete October 15, 2015 at 11:11 PM

Peminat drama ramai sangat kut

Reply
avatar
Unknown delete October 20, 2015 at 10:53 AM

ayu nak buat autopost pon xsempat kak ekin
kat opis asyik bz je memanjang
balik rumah dgn firash pulak

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post