-->

TERBARU BY CIK ASH

Monday, October 12, 2015

author photo
Pengomen Popular September 2015 | Assalamualaikum... Hai rakan-rakan semua, ini adalah entri autopost ya.. agak lewat sikit entri ini.. seperti biaa entri ni dah jadi rutin Cik Ash dan blogger lain bila masuk bulan baru.


Berakhir sudah bulan September 2015 kan..kini dah masuk bulan Oktober 2015.Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular September 2015 di blog Cik Ash ni....  ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw....

Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah blog ekin iaitu ekin senaraikan  di bawah ini jom kita terjah blog mereka ini.. 

1. Sis Jari Manis
2. Cik Mimie
3. Kakak Macho a.k.a Scdha Sein
4. Kak Farah Tower
5. Kak Aida
6.Kak Iryanty Ahamad
7. Zai Zamree
8. Amanina Mads
9. Siti Nurzafirah
10. Shadhira


your advertise here

This post have 39 komentar

avatar
cikpinz delete October 12, 2015 at 9:09 AM

Tahniah buat semua. CP je jarang-jarang nak dapat singgah sini

Reply
avatar
Sha Mohamed delete October 12, 2015 at 9:14 AM

Assalamualaikum...
Singgah sini.. Tahniah pada yang tersenarai..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete October 12, 2015 at 9:15 AM

yg no 3 tu panjangnya nama dia.. ha ha ha

Reply
avatar
Cik Mimie delete October 12, 2015 at 9:23 AM

Yeaayhhh! tersenarai disini :) hehehe Terima kasih Kak Ekin :)

Reply
avatar
PeRdU cINta delete October 12, 2015 at 11:15 AM

Tahniah semua para pengomen...twruskan menyokong ye..

Reply
avatar
Zafirah Kama delete October 12, 2015 at 12:50 PM

Ehh.. ada jugak walaupun sipi2.. hahaha....

Tahniah semua ~

Reply
avatar
iryantyismail delete October 12, 2015 at 2:11 PM

Singgah untuk tambah rakan dan eratkan silaturahim...manalah tahu jumpa dialam realiti :-)) insyallah

Reply
avatar
Jari Manis delete October 12, 2015 at 8:04 PM

ekin!! Betulkan ayat di atas 'kini dah masuk bulan oktober bukan bulan september' ahaksss

Reply
avatar
Jari Manis delete October 12, 2015 at 8:05 PM

widget utk top commentar bln oktober ada prob kan ekin, x dpt generate bil komen huuhhu sedih

Reply
avatar
Jari Manis delete October 12, 2015 at 8:06 PM

terima kasih juga buat ekin rajin tggalkan komen d blog sis JM. Skrg blog walkimg semakin kurang kersna power cable notebook rosak huhuh

Reply
avatar
Jari Manis delete October 12, 2015 at 8:07 PM

so blog walking guna tab ni rasa x puas

Reply
avatar
nhhas delete October 13, 2015 at 12:35 AM

Ekin... bila mau emel kn alamat mu...

Ayyakkkk...

Tengs support kempen kuiz ubat hrtu...
nnt emel kn alamat ye:
reallife.nhhas@gmail.com

Reply
avatar
nhhas delete October 13, 2015 at 12:35 AM

Ekin... bila mau emel kn alamat mu...

Ayyakkkk...

Tengs support kempen kuiz ubat hrtu...
nnt emel kn alamat ye:
reallife.nhhas@gmail.com

Reply
avatar
arzmoha delete October 13, 2015 at 12:58 AM

perghhh depa komen banyak sangat...

Reply
avatar
Cik Ash delete October 13, 2015 at 3:37 PM

Xpe CP tak de top yg cp singgah dah cukup terharu taw..

Reply
avatar
Cik Ash delete October 13, 2015 at 3:40 PM

Sama2... Tq gak buat mimie sudi singgah sini

Reply
avatar
Cik Ash delete October 13, 2015 at 3:41 PM

Hahahaha yer la nanti nk betul biasa la taip guna hp ni adanya salah tu

Reply
avatar
Cik Ash delete October 13, 2015 at 3:42 PM

Xtaw la pulak ekin nanti mlm nk try chek

Reply
avatar
Cik Ash delete October 13, 2015 at 3:43 PM

Sama2 sis JM...

Kersna pun boleh ea sis jm hihihi

Reply
avatar
Dunia Zumal delete October 14, 2015 at 1:13 PM

Wah otai yang sentiasa teratas di mana2 blog, sis JM

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 14, 2015 at 4:00 PM

eeeeh nama ceq dah kena tendang keluar la.. ok nak kena panaskan enjin..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 14, 2015 at 4:00 PM

tulaa Arz sampai terkeluar carta dah ni ahaha..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 14, 2015 at 4:00 PM

Kak Ekin tanak kasi CT la ahahaha..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 14, 2015 at 4:01 PM

yeee memang ada problem.. adus tak boleh trace yang rajin komen..
tu yang up lagi bulan september ni..

Reply
avatar
iryantyismail delete October 15, 2015 at 6:35 PM

Kak yan BW guna hp je jm..walaupu selalu typo..huhu

Reply
avatar
Cik Ash delete October 15, 2015 at 11:01 PM

Kak eyda bila nak masuk carta

Reply
avatar
Cik Ash delete October 15, 2015 at 11:02 PM

Ratu komen memang xleh lawan

Reply
avatar
Cik Ash delete October 15, 2015 at 11:03 PM

Panas cepat2 taw nti terlepas peluang

Reply
avatar
Nina Mads delete October 16, 2015 at 11:08 PM

tahniah buat geng BU banyak komen ni. heheh

Reply
avatar
Unknown delete October 20, 2015 at 10:51 AM

tak dapat nak kejAr dua bulan ni
bz memanjang
tapi kalau da start mmg susah nak berhenti ni

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com