Sunday, October 4, 2015

author photo

Projek DIY Brooch Kain Perca


Hai u all semua.. bersiaran lagi kita untuk hari ini... alhamdulilah masih lagi dapat meluangkan waktu menulis entri di blog ni... 
Projek DIY cik ash kali ialah cik ash buat dah banyak hari  ,tapi hari ini baru sempat update entri susah sikit sejak tablet rosak belum di baiki lagi pun..


Projek DIY cik ash kali nak buat kerongsang ataupun Brooch taw.. mengisi masa lapang cik ash kan hasilkan banyak-banyak dulu dah lengkap semua brooch cik ash  nak jual or boleh buat giveaway ke insyaAllah... dekat bawah tu hasil brooch kain perca yang separuh siap hihihi...



This post have 29 komentar

avatar
iryantyismail delete October 4, 2015 at 3:14 PM

Cantik ekin..tetiba macam nak minta satu je dari ekin..
.leh tak ( mata kebil kebil )

Reply
avatar
Murni Alysa delete October 5, 2015 at 12:20 PM

cantiknya..Alysa nak satu boleh auntie Ekin ; )

Reply
avatar
Amelia delete October 5, 2015 at 8:19 PM

wah menarik sangat. kita suka benda macam ni cuma malas sangat nak buat hahahahha

Reply
avatar
Cik Ash delete October 5, 2015 at 9:24 PM

cantik dalam gambar kut hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete October 5, 2015 at 9:25 PM

boring kak yan xde buat apa

Reply
avatar
Farrah MF delete October 6, 2015 at 10:49 AM

Boleh buat utk beri hadiah pada orang. Ekin, guna perca bulat2 begini pun boleh buat bunga ros tau. Cubalah! Bolah tambah koleksi ;)

Reply
avatar
Cik Ash delete October 6, 2015 at 4:31 PM

Kak farah bunga ros dah try buat x boleh lg hahaha susah sgt nanti nk usaha lg ..

Reply
avatar
Dunia Zumal delete October 6, 2015 at 5:26 PM

Projek nie boleh buat side income ^-^

Reply
avatar
Shad delete October 7, 2015 at 8:59 AM

kak ekin, rajinnyaaaa.... buat cantik2 taw, nanti bagi shad satu, hehehehehe..
shad isi tabung nuff sini, :D

Reply
avatar
Cik Ash delete October 7, 2015 at 12:06 PM

Tq shad... boleh jah tu nti siap comel2 dulu

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 7, 2015 at 2:22 PM

rajin ekin... bagus.
memang elok, mana la tau nanti boleh jadik side income :)

Reply
avatar
dear anies delete October 7, 2015 at 9:25 PM

Kreatif nyer dia....nk sebutir bleh? Haha x malu ini olang...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 9, 2015 at 11:32 AM

rajin Kak Ekin.. boleh la buat jual online..
tapi kena rajin pi post pulak..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete October 12, 2015 at 12:24 PM

Rajinnya ekin.. Boleh mendatangkan hasil sampingan nie..

Reply
avatar
Jari Manis delete October 12, 2015 at 8:42 PM

alaaa kenapa x letak gambar tutorial step by step nanti leh try ni tiba2 je dh siap heeee

Reply
avatar
Unknown delete October 20, 2015 at 11:20 AM

cantikk
dah boleh amek tempahan da tu kak ekin

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2016 at 9:53 AM

insyaAllah kak harap macam tu la nanti

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2017 at 11:47 AM

belum buka untuk tempahan :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post