Saturday, October 24, 2015

author photo
Sample Free Dove Hair Syampu


Assamulaikum... 
Hai reader blog Cik Ash yang dikasihi, apa khabar ya... harap semuanya sihat taw.. seperti biasa entri autopost bersiaran ni.. siapa yang perasan sebelum ni ekin ada share wordless wesnesday entri tapi ekin blurr kan sebab nak bagi kejutan dan korang teka hihuhi



Nak taw ekin dapatkan sample macam ni dekat mana kalau korang masuk blog ekin ternampak iklan Dove Hair Campaign tu boleh klik dah request la sample kat situ kalau ada rezeki dapat.. rasa ekin dah tamat request sample ni..

Ekin tak cuba guna lagi syampu dan perapi ni nanti kerajinan ekin akan review kan penggunaannya ya..

With Love 
                                

This post have 18 komentar

avatar
Etuza delete October 24, 2015 at 8:40 AM

tahniah dapat rezeki..jimat kos lah cik ash kan..teruskan komentar di laman Etuza..dah updated jg hadiah ya

Reply
avatar
nhhas delete October 24, 2015 at 10:25 AM

Rajin nya... hihi... shampoo free pulak..

Bagus bagus .. kipidap

Reply
avatar
Siti Sharini delete October 24, 2015 at 2:48 PM

hai ekin..rajinnya request sample hihi dah guna ke belum

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete October 24, 2015 at 4:23 PM

SS dah lama x shampoo rambot... Ahaksss...

Reply
avatar
Cik Ash delete October 25, 2015 at 4:32 PM

Sejak jdi isteri sepenuh masa ni keje saya hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete October 25, 2015 at 4:32 PM

Sikit sangat sekali pakai tu

Reply
avatar
Cik Ash delete October 25, 2015 at 4:33 PM

Hai cik siti.. belum guna lagi..

Reply
avatar
Cik Ash delete October 25, 2015 at 4:33 PM

Patut la bau busuk hahahaha

Reply
avatar
Dunia Zumal delete October 27, 2015 at 3:26 AM

Nanti cerita tentang syampu tu yer ^-^

Reply
avatar
Farrah MF delete October 27, 2015 at 9:47 PM

Bagusss! Pandai isi masa! Heheheh

Reply
avatar
Cik Ash delete October 28, 2015 at 12:43 PM

kak farah tu isi masa dengan join mcm2

Reply
avatar
cikpinz delete October 28, 2015 at 4:36 PM

rajinkan Ekin..rezeki gak tu..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete November 2, 2015 at 10:46 AM

wah.. syampu free lak.. tahniah ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post