Saturday, October 31, 2015

Zizan Razak Juara Super Spontan All Stars

 Hasil carian imej untuk Zizan Razak Juara Super Spontan All Stars
                Zizan Razak Juara Super Spontan All Stars | Assalamulaikum..
Hai korang masih tak terlambat ekin ingin mengucapkan tahniah buat Zizan Razak daripada kumpulan Silat Dongibab kerana telah berjaya merangkul gelaran juara Super Spontan All Stars yang telah diadakan di Dewan Raja Muda Musa, Selangor.

Ekin memang dah agak zizan jadi juara malam  walaupun undian awal johan di tempat pertama. Dan tekaan ekin betul akhirnya keputusan menobatkan Zizan Razak juara mengenepikan saigan utama iaitu johan yang turut membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM150,000 dan trofi.

Di tempat kedua dimenangi oleh johan dan membawa pulang wang tunai berjumlah RM75,000 serta trofi. Manakala tempat ketiga dimenangi oleh Achey Bocey membawa pulang wang berjumlah RM50,000 serta trofi.

Tempat keempat,kelima dan keenam dimenangi oleh Pak Yus (RM20,000) , Rahim (RM10,000),dan Tauke (RM5,000) berserta trofi.

Pengacara program itu dijayakan oleh Datuk Ac Mizal tak lupa juga kepada Afdlin Shauki, juruhebah radio Era Ray & Haniff sebagai pengadil perlawanan dan Amir Raja Lawak menjadi pembantu pengacara.


8 comments:

 1. Tak ada astro kat umah...apa2 tq perkongsian

  ReplyDelete
 2. what????zizan menang
  ni menang undi sendiri kut hahaha
  xde lawak mana pun zizan tu
  i loikeeee johan
  tp dah rezeki dia kan

  ReplyDelete
 3. Hurm.. x tgk dah rancangan gini..

  ReplyDelete
 4. 150k boleh buat belanja kawen tu hihihihi

  ReplyDelete
 5. Tahniah untuk Zizan..disaat2 akhir dia memotong Johan..hehe

  ReplyDelete

ash.rie8506@gmail.com