Monday, November 9, 2015

author photo
Catatan Popular Sepanjang Bulan Oktober

Dari 1 Oktober Hinggga 31 Oktober 2015
Hai Selamat pagi semua..  ni entri autopost ya... ekin ada nak share berkenaan dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan Oktober ni... entri yang menduduki cerita  teratas ramai masih lagi view Nak tengok Drama Tanah Kubur Musim Ke 14 dengan bilangan view  145, diikuti entri Air Paper Bag Dari Thailand view 116 dan seterusnya tengok gambar tu. Hihihi..

Catatan Popular Sepanjang Bulan Oktober ini boleh Klik di link di bawah ini untuk mudah yang terlepas peluang nak baca ya...






This post have 22 komentar

avatar
Deanna Morni delete November 11, 2015 at 8:49 AM

wow...drama tanah kubor plg top....heheh

Reply
avatar
Unknown delete November 11, 2015 at 10:36 PM

ramai gak org tgk drama online ...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete November 12, 2015 at 9:20 AM

gempak eeeeh Kak Ekin.. hari2 banyak keywords.. iols ni sendu ja..

Reply
avatar
Murni Alysa delete November 12, 2015 at 11:58 AM

wah..akak pon suka siri drama tanah kubur tu..byk teladan dalam tu

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 5:25 PM

ha ah drama ni paling ramai minat ni

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 5:26 PM

ramai yang minat drama on9 ni

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 5:26 PM

keyword drama saja yg top.. hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 5:28 PM

ha ah byk teladan kak murni..

Reply
avatar
Nina Mads delete November 15, 2015 at 12:52 PM

wahhh pageviews banyak.. tahniah

Reply
avatar
izzeyda delete November 16, 2015 at 8:49 AM

wah drama tanah kubur yang banyak orang cari..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete November 16, 2015 at 4:16 PM

tok adi da jadik legend skang :)

Reply
avatar
Cik Ash delete November 18, 2015 at 1:01 PM

tu la peminat drama tanah kubur

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 20, 2015 at 11:49 AM

Ramai peminat tanah kubur.. :) sebab tu dia dah masuk musim baru :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 20, 2015 at 11:51 AM

Encik Bunga Encik Sombong dah lama abis pun org stil cari lagi :)

Reply
avatar
Jari Manis delete November 21, 2015 at 9:23 AM

Air paper beg tu unik.itu sbb org nk tahu

Reply
avatar
Jari Manis delete November 21, 2015 at 9:24 AM

Rajnikanth...ramai yg minat rupanya

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post