-->

Thursday, November 12, 2015

author photo
CPUV 5 November 2015 : Dove Hair Campaign |Assalamulaikum..Hai update lagi entri autopost ini, jangan Marah taw harap ada la yang sudi singgah blog ekin ni..  lama ekin tak buka akaun Nuffnang ini kemalrin buka terkejut tengok ada iklan CPUV baru on going  pada 5 November 2015.. Alhamdulilah  rezeki pertama untuk bulan November ni.



CpUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Dove Hair Campaign   ni.. Terima kasih Mr.Nuffnang nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. kalau nampak iklan tu bergayut-gayut korang tolong la klik terima kasih.


your advertise here

This post have 37 komentar

avatar
Siti Yang Menaip delete November 12, 2015 at 9:18 AM

Nuffnang ni memang sayang Kak Ekin la.. jeles !!

Reply
avatar
el delete November 12, 2015 at 10:06 AM

iols pun dpt cpuv ni
jom jom tingkatkan prestasi tingkatkan trafik haha

Reply
avatar
Cik Ash delete November 12, 2015 at 10:12 AM

sayang la sangat tu hahahaha

Reply
avatar
Afidah Azmi delete November 12, 2015 at 12:37 PM

Fida dah buang pun nuffnang punya iklan..Kecewa sgt..dah sebulan tak ada cpuv masuk

Reply
avatar
Anonymous delete November 12, 2015 at 1:21 PM

bestnyaa.. tahniah. hee Lissa satu pun belum lekat lagi T_T

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 4:23 PM

sabar la fida kak ekin pernah gak tak dapat iklan nugfnang ni..

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 4:25 PM

usaha taip entri jln2 kat blog tingkat pageview insyaAllah ada nanti :)

Reply
avatar
Mummy Julia delete November 16, 2015 at 6:49 PM

Bestlahhh iklan bergayut2! Hahhahaa.. Syukur Alhamdullillah

Reply
avatar
Mummy Julia delete November 18, 2015 at 9:51 AM

Tahniah Ashh... Rezeki tu... :D

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 20, 2015 at 11:58 AM

Lama dah xdpt CPUV lepas dr tak berapa aktif bulan lepas...sedey.. merajuk ngan nuffnang..

Reply
avatar
Jari Manis delete November 21, 2015 at 9:18 AM

sis JM ni malas update mesti x dapat huhuh

Reply
avatar
Cik Ash delete November 23, 2015 at 7:55 PM

kak ekin pernah gak tak dapat bulan lps bulan masyuk la pulak

Reply
avatar
Cik Ash delete November 23, 2015 at 7:56 PM

sis JM xupdate pun ramai yg masuk blog harus dapat

Reply
avatar
Zai Zamree delete December 5, 2015 at 1:17 PM

Lagi???syoknya... Akak dh lama x dpt

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post