-->

Wednesday, November 4, 2015

author photo
Kek Coklat Dari Pemanggang Ajaib | Assalamualaikum...Hai korang.. hari ini mood rajin Cik Ash datang bila rasa dah sihat sikit dari selsema ni.. masih ada lagi selsema ni dah tahan sikit.. cik ash cuba buat kek coklat guna pemanggang ajaib alhamdulilah menjadi juga.. hihihi.. resepi tak ada pun cik ash beli yang serbuk segera coklat Adella tu.. kita hanya tambahkan telur 5 biji dan majerin saja.. ikut arahan kat kotak tu jah buat.. hihihi..


Ada lagi satu kotak nanti buat besday suami bulan 12,nak buat lagi la versi kukus..  eh tak lupa gak hari ini merupakan besday boy anak saudara no 5 ekin bernama Muhammad Al-Fateh dah genap 2 tahun dan tak lupa gak hari yang sama ayah mentua ekin telah meninggal dunia al-fatihah untuk arwah dah 2 tahun pemergiannya. Masa arwah meninggal dunia ekin belum kahwin lagi dengan suami.. 


your advertise here

This post have 34 komentar

avatar
Jari Manis delete November 4, 2015 at 10:25 PM

pemanggang ajabi leh buat kek..mmg ajaib lah...dh lama nk beli pemanggang ni asyik tangguh je

Reply
avatar
Jari Manis delete November 4, 2015 at 10:26 PM

kah kah kah....then dh kena verify im not robot...adus lah

Reply
avatar
iryantyismail delete November 5, 2015 at 12:47 AM

Kak yan peminat kek coklat..tapi biasa akak beli jenama nona :-))

Reply
avatar
Zafirah Kama delete November 5, 2015 at 8:20 AM

Guna pemanggang ajaib? kat rumah tadak pun.. huhu

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 9:40 AM

Pemanggang ajabi xde sis JM hahahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 9:41 AM

Ekin pun kena gak bila komen kat blog orang lain

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 9:43 AM

Tak pernah jenama nona tu.. nti nak try la semula2

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete November 5, 2015 at 11:41 AM

Kek tu sekali imbas cam rupa dodol plak...

Reply
avatar
Farrah MF delete November 5, 2015 at 6:18 PM

Akak pun sama dengan sis JM. Dari dulu nak beli pemanggang ajaib ni, tak terbeli-beli :)

Reply
avatar
Farrah MF delete November 5, 2015 at 6:19 PM

Jenuh kan nak verify itu ini :)

Reply
avatar
Farrah MF delete November 5, 2015 at 6:20 PM

Nampak menyelerakan sangat kek coklat tu :)

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 6:35 PM

Kak farah ekin MIL beli lama dah hihihi.. Ekin masuk rumah abg semua dah ada xyah beli

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 6:37 PM

Tu la hari ni BW blog #bloggerutara kena verify gak

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 6:39 PM

Hahahaha lupa nak snap pic semula2 la

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 6:39 PM

Ha ah kan hahahaha baru perasan

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete November 6, 2015 at 7:04 AM

pmangang ajaib bleh buat mcm2. hehe. sedapnyaaa

Reply
avatar
Kira Sakura delete November 8, 2015 at 4:01 PM

rasa dia moist tak ekin bila guna pemanggang ajaib?

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete November 12, 2015 at 9:22 AM

memang superb gila Kak Ekin.. masak kek guna pemanggang ajaib tu..

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 5:40 PM

ha ah betul tu nantu try buat bertih jagung hahahhaa

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 5:42 PM

kira kurang suka yang kukus rasa lembap sedap

Reply
avatar
Nina Mads delete November 15, 2015 at 12:56 PM

sedappnyaaa !! meleleh air liur

Reply
avatar
izzeyda delete November 16, 2015 at 8:52 AM

wah guna pemanggang ajaib buat kek..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete November 16, 2015 at 4:46 PM

memang boleh eyda.
aida x pernah cuba lagi.
prefer guna oven :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 20, 2015 at 11:46 AM

Wah, baru tahu pemanggang ni boleh buat kek..

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 20, 2015 at 11:46 AM

Kak Ekin macam nak guna pemanggang ni untuk buat kek? ce ajar sikit.. :)

Reply
avatar
Jari Manis delete November 21, 2015 at 9:28 AM

kah kah kah ,,mana datang plak pemanggang ajabi ni adoii

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post