-->

Wednesday, November 4, 2015

author photo
Pengomen Popular Oktober 2015 |Assalamualaikum...Hai rakan-rakan...Entri autopost ni... entri ini....seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan Oktober 2015 kan..kini dah masuk bulan November 2015.Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular Oktober 2015 di blog Cik Ash ni....  

ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw.... Kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist ekin iaitu BLOGLIST AWESOME disiber blog ekin.. Yang penting bulan ni ada 2 jejaka yang menyerikan blog ekin. Seorang dah beristeri lagi seorang single lagi nak ngorat kena isi borang dulu.. hihihi sory Cikpinz jangan marah taw.

Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah blog ekin iaitu ekin senaraikan  di bawah ini jom kita terjah blog mereka ini.. nampaknya ada nama baru dalam carta ni.. kak yan menjuarai carta untuk bulan ni.. jeling-jeling sis JM jatuh tempat kedua.. kak macho kita jatuh tangga ke sepuluh jauh ketinggalan dari sis jm tu.. 

1. Kak Iryanty Ahamad
2. Sis Jari Manis
3. Khai ❤Rin: Anies
4. Cikpinz
5. Siti Yang Menaip
6. Kak Aida
7.  Kak Farah Tower
8. Hidayu Ayumie
9. Cikgu Etuza
10. Scdha Sein

your advertise here

This post have 47 komentar

avatar
Afidah Azmi delete November 4, 2015 at 9:15 AM

hahaha...tak ada nama Fidah...tak next month yer

Reply
avatar
Cik Ash delete November 4, 2015 at 10:56 AM

Terima kasih kak yan sudi singgah blog ekin

Reply
avatar
Jari Manis delete November 4, 2015 at 10:21 PM

wahhh..kak Yan dah pintas JM lah hiksss

Reply
avatar
Jari Manis delete November 4, 2015 at 10:21 PM

sorry Ekin...dh lama x singgah sini itu sbb prestasi merosot...

Reply
avatar
Jari Manis delete November 4, 2015 at 10:21 PM

x jauh beza ngan kak Yan..sipi2 je....

Reply
avatar
Jari Manis delete November 4, 2015 at 10:22 PM

ehh kenapa bila komen kat blog Ekin dia x ckp 'robot' pun leh publish komen dengan senang hati je...Ekin ada set kat mana2 ke

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 9:46 AM

Hihihihi tu la sis jm busy p travel kan

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 9:48 AM

Hihihi tu la masa kira manual dapat gitu kena wigdet pun sama dapat

Reply
avatar
Cik Ash delete November 5, 2015 at 9:48 AM

Tak set apa2 sis jm blogspot problem kut smlm

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete November 5, 2015 at 11:43 AM

Adusss... Menjunammm... Tapi masih tersenarai... he he he...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete November 5, 2015 at 11:43 AM

semua blog laa... Tapi semalam je...

Reply
avatar
Farrah MF delete November 5, 2015 at 6:22 PM

Bulan ni tengoklah macam mana sis JM guna bom tangan!

Reply
avatar
Sha Mohamed delete November 5, 2015 at 7:01 PM

Tahniah pada yang tersenarai.. kali ini x tersenarai.. kena cuba lagi gigih nie..

Reply
avatar
iryantyismail delete November 7, 2015 at 2:12 AM

Bulan ni je agaknya jm..huhu...bulan depan kak yan bagi jm balik ye...cayang jm...kakak kan kena mengalah dengan adik...

Reply
avatar
Kira Sakura delete November 8, 2015 at 4:04 PM

tahniah semua

kira nak buat benda ni tapi bila time rajin nak buat mesti tenet down

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete November 12, 2015 at 9:23 AM

yahuuu.. namaku masih disitu.. yahuuu.. lama x bom Kak EKin..
skarang susah nak bom dah.. ramai nk terjah =D

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 5:52 PM

ala tu yg malas kalu tenet down kan

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 5:53 PM

usaha lagi zai biar ada dalam senarai hihihu

Reply
avatar
Cik Ash delete November 13, 2015 at 5:54 PM

sama la kak ekin lama tak bom ct ni

Reply
avatar
izzeyda delete November 16, 2015 at 8:54 AM

tak mampu dok dalam carta..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete November 16, 2015 at 4:52 PM

e'eh... aida masa ada la di blog ekin ni :)
and tahniah kpd yg lain ye...

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 20, 2015 at 11:40 AM

Terkeluar dari carta bulan lepas..hukhukhuk..sedey..

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 20, 2015 at 11:40 AM

Bulan ni akan cuba merampas takhta mereka semua..hahahaha.. *gelak jahat..

Reply
avatar
Jari Manis delete November 21, 2015 at 9:30 AM

ahahahaa.kak Yan jgn lah merajuk

Reply
avatar
Jari Manis delete November 21, 2015 at 9:30 AM

kah kah kah..korang cam tahu2 je kan

Reply
avatar
Cik Ash delete December 6, 2015 at 12:25 AM

Cik mimie dah buktikan hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post