Sunday, November 29, 2015

author photo
Terima Kasih Sis Jari Manis | Assalamualaikum.. Hai korang semua, apa khabar cik ash harap semuanya sihat walafiat ya. Terima kasih cik ash ucapkan kepada sis JM di atas hadiah ni. maaf lewat pulak update enti ni asyik tersimpan dalam draf jah...


Hadiah yang ekin dapat dari thailand punya seban sebelum sis JM pergi travel ke sana yang sis jm bawa nama ekin sana happy sangat.. blog sis JM banyak menceritakan pengalaman travel di luar negara so sesiapa rancang ingin melancong korea,jepun,thailand dan sebagai boleh rujuk di blog Blog Jari Manis

Thank you sis JM di atas hadiah ini ucapan kat kad tu.. love you to..

Tolong jasa baik korang yang baca entri ini tolong like Facebook Page 

This post have 29 komentar

avatar
Sheila Adziz delete November 29, 2015 at 8:02 PM

Allhamdulillah, tahniah sis :)

Reply
avatar
sHaRiNa eLyaNa delete November 29, 2015 at 8:03 PM

tahniah dpt hadiah...sha dalam xdpt hadiah..dah xaktif berblog..dlu pernah dpt hadiah gelang pink dr thailand..ctk..hihi

Reply
avatar
Jari Manis delete November 29, 2015 at 8:09 PM

yeay!!! ekin dah terima eh...sama-sama

Reply
avatar
Jari Manis delete November 29, 2015 at 8:11 PM

"ucapan kat kak tu" or ucapan kat kad tu heheheh...kalau org lain typo sis JM nampak je kan..kalau sendiri typo tokoh jd tokong hehehe

Reply
avatar
Sheila Adziz delete November 29, 2015 at 8:57 PM

cik ash jom join GA akhir tahun http://www.sheilainspire.com/2015/11/giveaway-akhir-tahun-2015-sheila-inspire.html

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete November 29, 2015 at 11:58 PM

Jari Manis yang manis tu kan kan kan? He He He...

Reply
avatar
Cik Ash delete November 30, 2015 at 8:29 AM

Aktif balik nanti dapat balik hihihi

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 30, 2015 at 10:48 AM

Tahniah Kak EKin... alhamdulillah rezeki kan :) hehe

Reply
avatar
Farrah MF delete November 30, 2015 at 6:49 PM

Siapa tak kenal dgn akak Jari Manis kita yang pemurah ni,..
Congrats, Ekin :)

Reply
avatar
Kira Sakura delete December 1, 2015 at 3:59 PM

tahniah kak ekin. lepas ni bertambah lagi la koleksi FM dekat peti ais tu kan hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2015 at 12:53 AM

Ha ah jari yang terlebih manis

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2015 at 8:27 AM

Tq kiera bnyk dah FM tak leh nk letak peti ais lg

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post