Friday, December 4, 2015

author photo
Alhamdulilah Dapat Anak Saudara Ke 7 |Assalamualaikum...Hai korang semua lewat sikit update blog hari ini.. baru sudah buat keje rumah masa untuk relax la pulak.. pukul 3 petang nak masuk dapur untuk masak pulak.. rutin harian suri rumah keje tak habis sokmo hihihi.. 


anak saudara ke 7


Eh terlebih pulak ekin duk bercerita pasal ekin kan...  hari ini  ekin terima whatsapp dari abang yang sulung isteri beliau telah selamat melahirkan seorang baby boy pada jam 2.52 pagi seberat 3.2kg.

Tahniah buat abe mie dan kak nor dengan kelahiran anak no 4..  harap suatu hari nanti ekin pun akan dapat anugerah Allah s.w.t ni..  nama untuk baby boy belum taw lagi gambar pun Walid baby tak bagi share sory semua.. 

Anak saudara ekin yang lain nama mereka adalah 
Fathnin Lyana (anak kakak No1)
 Syed Aniq (Ank Abg no1)
Nur Rukniah Rawiah (Anak Kak no2)
Syarifah Alawiyah Hanaqah (Ank Abg no2)
Muhammad Al-Fateh (Ank Kakak no3)
Syed Aqil (anak abg no3)
Baby Syed Ammar  (Anak abg no4)

This post have 15 komentar

avatar
Aqilah Azmi delete December 4, 2015 at 12:50 PM

waahh dah ke 7 dah huhuhu alhamdulillah

Reply
avatar
PeRdU cINta delete December 4, 2015 at 3:07 PM

Tahniah ekin...alhamdulillah.in sha Allah sampai waktunya rezeki ekin pulak...amin..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 5, 2015 at 8:19 AM

Tahniah ekin..makin meriahlah bila berkumpul nanti..sha doakan moga ekin juga dikurniakan rezeki anak..

Reply
avatar
Cik Ash delete December 8, 2015 at 5:02 PM

Jauh nya baby tu di negeri sembilan

Reply
avatar
Kira Sakura delete December 10, 2015 at 12:57 PM

alhamdulilah bertambah dah waris keluarga. insyaAllah yang ke-8 nanti anak kak ekin dengan suami pulak amin amin :)

Reply
avatar
dear anies delete December 16, 2015 at 6:44 PM

tahniah bertambah riuh laa nnt bla berkumpul

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 11:21 AM

Assalam ekin,
waaaaaaa
tahniah3
ahkak baru ada 3org anak sedara hooii

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post