Sunday, December 27, 2015

author photo
Dapat Gift Lagi | Assalamualaikum... Hai, selamat pagi semua... apa khabar untuk hari ini, harap semua sihat ya... ekin ingin ucapkan terima kasih kepada Scdha Sein walaupun dah jarang ekin singgah di blog SS diri masih tetap menerima kiriman dari beliau. Terima kasih banyak SS cantik sangat hadiah tu. 


Dapat Gift Lagi



Meh sini ekin nak bagitahu kepada korang yang masih belum mengenali siapa Scdha Sein ni, beliau merupakan seorang blogger yang suka travel jauh-jauh tahu..kalau korang nak rancang pergi melancong ke luar negara seperti korea, jepun ke, korang boleh jer follow blog scdha sein ni,entri yang dikongsi beliau sangat membantu korang sebab semua detail dari awal sampai akhir.Dalam blog beliau banyak memberi tip-tip yang terbaik untuk persediaan kita nak pergi melancong.


Ok la korang itu jer nak bagi dapat gift yang cantik ni pun bukan ada apa-apa pun. Jumpa lagi nanti ya.


This post have 18 komentar

avatar
wardahannesa delete December 27, 2015 at 4:29 PM

Aah. Blog kak Ss mmg cerita psl travel. Hihi. Tahniah kak dpt gift:D

Reply
avatar
Deanna Morni delete December 28, 2015 at 12:25 PM

waahhhh.....bestnyerrrrrr.....jelessss hahahha

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete December 28, 2015 at 10:44 PM

Terima kasih Ekin selalu jadi penyeri Pondok Buruks SS tu... Kalu free2 kite sembang2 lagi eh..

Reply
avatar
Cik Ash delete December 29, 2015 at 12:17 AM

sama2 SS.. tq gak SS sudi singgah blog ekin ni

Reply
avatar
adianiez AIDA delete December 30, 2015 at 11:06 AM

memang best kalau jadi SS.
baca blog SS mcm kita yg travel.
syok nyer. berangan kan free :) hi hi hi

Reply
avatar
Afidah Azmi delete December 30, 2015 at 5:14 PM

rajin terjah dapatlah giftnye kan..Fida lately kurang BW sikit...busy ..ni pun senang sikit je..

Reply
avatar
Cik Ash delete December 30, 2015 at 10:20 PM

Betul tu kak aida hihihi berangan nk p honeymoon siap

Reply
avatar
Cik Ash delete December 30, 2015 at 10:23 PM

Kak ekin loni jarang BW dah blog..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 10:39 AM

Assalam ekin,
waaaaaaaaaa
tahniah3 :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post