Thursday, December 24, 2015

author photo

Giveaway Review Tepung Ajaib Kek Coklat



Assalamulaikum.. 
Hai selamat malam semua.. malam ni ekin  berkesempatan update sat nah ni ekin ada  join giveaway dari blog Kak Eyda yang sedang berlangsung sampai 30hb December 2015 ni... pemenang akan diumum pada 31 december nanti.

Jom korang join giveaway ni mana taw anda yang bertuah ke boleh dapat tepung ajaib kek coklat free tu..  cepat join taw... saya dah cuba tepung ajaib memang memudahkan keje saya sepantas abc..

ini contoh Tepung kek coklat.

Itu jah nak bagitaw jangan lupa taw pergiv join taw giveaway ni di blog Kak Eyda


This post have 7 komentar

avatar
Farrah MF delete December 25, 2015 at 6:01 PM

Akak dah gi tengok dah kat blog eyda :)

Reply
avatar
Zafirah Kama delete December 26, 2015 at 4:18 AM

Sepantas abc.. hehehe

macam adunan didalam packaging tu ja...

Reply
avatar
wardahannesa delete December 27, 2015 at 1:06 AM

Nanty wardah tengok. Mana tahuu nak join gak ke. :D

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 28, 2015 at 12:42 PM

Sha pun joint... semoga berjaya ekin..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 10:43 AM

Assalam ekin,
good luck uols

psstt : memang mudah & dijamin sedap tepun ajaib ni hooooiiiiii :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post