Tuesday, December 1, 2015

author photo
Hello December 2015 | Assalamualaikum... Hai reader blog Cik Ash yang dikasihi, Alhamdulilah masih diberikan kesihatan yang baik untuk menulis entri di blog ini. Dah masuk bulan December 2015 dah kita ni sekejap jer masa berlalu dan setahun ekin dah jadi isteri buat suami tercinta. 




Terasa diri ini masih belum sempurna lagi untuk menjadi isteri yang terbaik buat suami, masih ada kekuranganya yang perlu diperbaiki lagi, impian ekin satu ekin inginkan belum tercapai lagi, Semoga ekin sabar dan tabah dengan kehidupan ni.

Sepanjang bulan November 2015 banyak benda yang terjadi, kesihatan mak mentua yang belum pulih sepenuhnya, ekin risau dengan keadaan ma dan family di kelantan sekarang kan musim banjir harap tak ada perkara yang buruk berlaku nanti. Bulan ini entri yang sempat tulis tak banyak macam bulan lepas hanya 30 entri. 

Blogwalking pun kurang bulan lepas disebabkan mr robot cemburu dengan ekin hahaha, biasa la ekin kalau dah free buat kerja rumah dekat rumah ni time masa blogwalking secara pukal di setiap blog yang ekin singgah. Itu saja yang ekin nak bagitaw. Eh tak lupa kepada family bloggerutara yang ekin join sebelum ini yang menerima kehadiran ekin dalam family group tu. Banyak kenangan di sana biarpun tak pernah bersua muka dah macam satu keluaraga. Banyak ilmu tentang blog yang ekin pelajari. Jasa kalian semua ekin tak dapat balas hanya supprot dari belakang semoga group tu terus maju jaya, maafkan segala kekurangan, kesilapan bertuturan dalam group tu.

This post have 23 komentar

avatar
merosnordn.blogspot.com delete December 1, 2015 at 12:31 PM

semoga dipermudahkan urusan.. selamat menempuh december :)

Reply
avatar
Anonymous delete December 1, 2015 at 2:36 PM

cepat masa berlalu, kan? hee :')

Reply
avatar
Kira Sakura delete December 1, 2015 at 3:55 PM

kak ekinnnnnn kita keep in touch dalam blog ek ;) kannn risau sgt musim2 hujan ni. teringat lagi banjir yg dekat merata tempat tahun lepas tu huuuu

Reply
avatar
Cik Ash delete December 1, 2015 at 4:29 PM

Ok kiera rindu kak ekin msk blog hihihi.. Tu la pasal risau semoga tak jd tahun lps..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 1, 2015 at 4:33 PM

Keep in touch ye Ekin.. Dalam blog fb dan juga insta..
Kalau boring2 boleh je kita sembang dalam whatsApp..
Take care tau.. semoga terus kuat semangat.
Jangan lupa jaga kesihatan sama..

Reply
avatar
Maria Firdz delete December 1, 2015 at 6:51 PM

Moga yg akan datang lebih baik..

Reply
avatar
Deanna Morni delete December 2, 2015 at 8:02 AM

moga disember ini hidup kita akan lebih ceria dan diberkati....

Reply
avatar
izzeyda delete December 2, 2015 at 9:23 AM

jangan sedih2 tau.. kita tetap sahabat dalam blog.. ada apa2 roger ja.. semoga bulan nih dan hari mendatang akan menjanjikan yang terbaik dalam hidup ekin..

Reply
avatar
cikpinz delete December 2, 2015 at 4:01 PM

Jangan sedih Ekin...yang berlalu biar la berlalu cewahhh

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2015 at 12:30 AM

Tak sedih pun kak eyda cuma terkilan masa berlalu dgn pantas.. InsyaAllah kak.. Tq

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2015 at 12:31 AM

Hihihihi chewahhhh insyaAllah cp xsedih pun ni

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2015 at 2:45 PM

Tak sedih dah ni senyum2 hihihi

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 11:28 AM

Assalam ekin,
jangan sedeh2 naaaaaa
semoga segalanya dipermudahkan & lebih ceria untuk tahun 2016 AMIN

Pssstt : kita teruskan ukhwah dengan Projek Blogger Utara yer sayam. InsyaAllah bersama2 seperti satu keluarga AMIN

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post