-->

Tuesday, December 1, 2015

author photo
Hello December 2015


Hai reader blog Cik Ash yang dikasihi.. alhamdulilah masih diberi kesihatan untuk menulis entri di blog... dah masuk bulan December 2015 dah kita ni sekejap jah masa berlalu dah setahun ekin dah jadi isteri buat suami.. terasa diri masih belum sempurna untuk jadi isteri yang terbaik buat suami.. masih ada kekurangan yang perlu diperbaiki lagi.. impian ekin yang satu ekin inginkan belum tercapai.. semoga ekin tabah n sabar.. 


Sepanjang bulan november 2015 banyak benda yang terjadi.. kesihatan ibu mentua belum pulih sepenuhnya..ekin risau keadaan ma n family di kelantan sekarang musim banjir harap tak ada perkara buruk berlaku nanti.. bulan ni entri yang ekin tulis tak banyak macam bulan lepas hanya 30 entri saja.. 

Blogwalking pun kurang bulan lepas disebabkan mr robot cemburu dengan ekin hahahaha biasa ekin tak ada buat apa dirumah blogwalking secara pukal di setiap blog ekin singgah.. itu saja yang ekin nak bagitaw..  ehh tak lupa kepada family Bloggerutara yang ekin join sebelum ini terima kasih menerima kehadiran ekin dalam family group tu.. banyak kenangan di sana biarpun tak bersua muka dah macam satu keluarga.. banyak ilmu tentang blog ekin pelajari.. jasa kalian semua ekin tak dapat balas hanya support dari belakang semoga group tu terus maju jaya.. maafkan segala kekurangan,kesilapan bertuturan dalam group tu.. 

With love
                                  photo signature_4.gif
your advertise here

This post have 23 komentar

avatar
merosnordn.blogspot.com delete December 1, 2015 at 12:31 PM

semoga dipermudahkan urusan.. selamat menempuh december :)

Reply
avatar
Anonymous delete December 1, 2015 at 2:36 PM

cepat masa berlalu, kan? hee :')

Reply
avatar
Kira Sakura delete December 1, 2015 at 3:55 PM

kak ekinnnnnn kita keep in touch dalam blog ek ;) kannn risau sgt musim2 hujan ni. teringat lagi banjir yg dekat merata tempat tahun lepas tu huuuu

Reply
avatar
Cik Ash delete December 1, 2015 at 4:29 PM

Ok kiera rindu kak ekin msk blog hihihi.. Tu la pasal risau semoga tak jd tahun lps..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 1, 2015 at 4:33 PM

Keep in touch ye Ekin.. Dalam blog fb dan juga insta..
Kalau boring2 boleh je kita sembang dalam whatsApp..
Take care tau.. semoga terus kuat semangat.
Jangan lupa jaga kesihatan sama..

Reply
avatar
Maria Firdz delete December 1, 2015 at 6:51 PM

Moga yg akan datang lebih baik..

Reply
avatar
Deanna Morni delete December 2, 2015 at 8:02 AM

moga disember ini hidup kita akan lebih ceria dan diberkati....

Reply
avatar
izzeyda delete December 2, 2015 at 9:23 AM

jangan sedih2 tau.. kita tetap sahabat dalam blog.. ada apa2 roger ja.. semoga bulan nih dan hari mendatang akan menjanjikan yang terbaik dalam hidup ekin..

Reply
avatar
cikpinz delete December 2, 2015 at 4:01 PM

Jangan sedih Ekin...yang berlalu biar la berlalu cewahhh

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2015 at 12:30 AM

Tak sedih pun kak eyda cuma terkilan masa berlalu dgn pantas.. InsyaAllah kak.. Tq

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2015 at 12:31 AM

Hihihihi chewahhhh insyaAllah cp xsedih pun ni

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2015 at 2:45 PM

Tak sedih dah ni senyum2 hihihi

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 11:28 AM

Assalam ekin,
jangan sedeh2 naaaaaa
semoga segalanya dipermudahkan & lebih ceria untuk tahun 2016 AMIN

Pssstt : kita teruskan ukhwah dengan Projek Blogger Utara yer sayam. InsyaAllah bersama2 seperti satu keluarga AMIN

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post