Monday, December 21, 2015

author photo
 Lazz Susu Kambing Sample Free


Assalamulaikum...
Hai selamat pagi semua..
Apa khabar untuk hari ini... sihat tak semua.. harap dipermudahkan urusan ya.. ni ekin ada dapat sample free susu kambing LAZZ.. macam ner ekin dapat susu free ni dekat website blog LAZZ Susu Kambing ya . ekin bab sample free memang la laju hihihi.. siapa tak nak barang free kan... boleh gak tengok kat FB: LAZZ Susu Kambing

Ekin dah cuba minum alhamdulilah tekak boleh terima susu kambing ni.. lepas ni boleh beli la... susu kambing ni ada dua perisa.. satu susu kambing asli dan satu lagi susu kambing kurma. yang ekin baca dalam kertas yang dia bagi kepada ekin tentang khasiat LAZZ Susu Kambing terbahagi kepada 4 golonganKhasiat.. 

Khasiat Susu LAZZ untuk Golongan Dewasa
Badan berasa lebih bertenaga dan terasa ringan; Melegakan sakit gastrik dan membantu merawat asma dan lelah,Membuang Angin dan toksin dr badan, 1 hidangan hanya 80 kalori boleh membantu mengawal kenaikan berat dan nafsu makan, Dapat Membantu mengurangkan risiko penyakit seperti sakit jantung,darah tinggi.. diabetes...Boleh dijadikan amalan Sunnah seisi keluarga. 

Khasiat Susu LAZZ Untuk Ibu Hamil 
* Lawas: Sembelit tiada lagi.
*Menaikkan HB dan mencegah anemia.
* Hilangkan loya dan pedih ulu hati.
* Berikan tenaga,badan terasa ringan 
*Membekal Nutrien sempurna untuk bayi.
*Bayi lahir kulit sihat tak sensetif,tulang tegap,IQ nya tinggi 
*Membantu mengurangkan risiko bayi terkena kuning..

Nak taw khasiat dan testimoni boleh website ataupun  facebook Lazz Susu Kambing tu...





This post have 15 komentar

avatar
Unknown delete December 21, 2015 at 1:49 PM

bila cakap pasal susu kambing je org mesti risau pasal baunya.. husna jenis tak minum so tak hirau sgt lah.. tp kalau terpaksa jgk minum mesti nak cari yg ada perisa coklat kalau boleh..:)

Reply
avatar
Cik Ash delete December 21, 2015 at 10:25 PM

Husna sama la kak ekin pun tak boleh terima gak susu kambing tapi yang LAZZ punya alhamdulilah ok sangat

Reply
avatar
Cik Ash delete December 26, 2015 at 6:11 PM

memang sedap xada bau mcm kambing hihihi

Reply
avatar
wardahannesa delete December 27, 2015 at 1:12 AM

Tengah cari susu kambing jugak. Sebab mmg minat susu. Lagi2 wardah nk tingkatkan berat badan. Hihk

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 28, 2015 at 12:50 PM

Nak jugalah... Mana tau serasi dengan tekak.. tq ekin..

Reply
avatar
Cik Ash delete December 29, 2015 at 12:34 AM

try la neesa p beliv susu tu

Reply
avatar
adianiez AIDA delete December 30, 2015 at 1:49 PM

boleh request ekk?
aida x pernah minum susu kambing tau ekin.
boleh kot test.
org kata bagus ekk susu kambing ni.

Reply
avatar
Cik Ash delete December 30, 2015 at 10:37 PM

Boleh request kak.. G kat website minta sample free..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 10:48 AM

Assalam ekin,
soka jugak free
tapiiiiiiiiiiii iols xminum susu :P

Reply
avatar
Maria Firdz delete June 21, 2016 at 8:28 AM

Pernah cuba.. sedap juga susu kambing nih..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post