Thursday, December 10, 2015

author photo
Selamat Pagi  | Assalamualaikum... Selamat pagi semua, Alhamdulilah masih diberikan kesempatan untuk menulis entri di blog Cik Ash ni. Untuk hari ini walaupun kesihatan masih kurang baik buat masa ini batuk tidak berhenti-henti lagi.




Maafkan ekin ringkas sahaja untuk korang semua, nak ucapkan selamat pagi, semoga dipermudahkan urusan korang semua. Doakan kesihatan ekin baik-baik ya. harap batuk ni berkurang la nanti.

This post have 23 komentar

avatar
Zafirah Kama delete December 10, 2015 at 8:59 AM

Selamat pagi Kak Ekin.. semoga cepat sembuh..

dah lama tak baca bebelan kak ekin.. huk2

Reply
avatar
el delete December 10, 2015 at 9:24 AM

semoga cepat sembuh ekin

Reply
avatar
Afidah Azmi delete December 10, 2015 at 11:33 AM

dah try makan ice cream cornetto ke akak...

Reply
avatar
Kira Sakura delete December 10, 2015 at 12:34 PM

moga cepat sihat ye kak ekin. minum air masak banyak, minum air lemon madu panas sekali ye :)

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2015 at 2:18 PM

Belum lagi abg akak xbgi takut melarat pulak hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 10, 2015 at 2:20 PM

Tq kiera kak ekin dah terlebih minum air suam hihihi.. Smlm dah p klinik duk follow makan ubt ni

Reply
avatar
Bro Framestone delete December 10, 2015 at 10:25 PM

Moga dipermudahkan segala urusan anda

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete December 16, 2015 at 4:42 PM

Kak Ekin.. da sihat ke ? get well soon ya..

Reply
avatar
Cik Ash delete December 16, 2015 at 11:35 PM

Dah ok sikit batuk tapi suara tu masih serak lagi.sikit..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete December 31, 2015 at 11:11 AM

Assalammualaikum ekin,
good morning uols
Alhamdulillah

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post