Tuesday, January 19, 2016

author photo


                                                               Assalamulaikum

Alhamdulilah hasil share iklan kat blog facebook dan google akhirnya ekin dapat cash out churp churp ini... tapi ekin tak buat lagi tunggu dia update alamat ekin sebab macam ada kesilapan la sikit... rupanya churp churp dan nufnang ni syarikat yang sama la...

ekin hantar tiket dan siap call syarikat nuffnang ni taw.. tu yang boleh taw syarikat yang sama..proses untuk churpchurp 90 hari dari tarikh cash out.. maybe bulan 3 baru ekin dapat cek nanti.. menunggu dengan sabar lepas ni...

Jom daftar ChurpChurp nak dapat duit...klik   Untuk Daftar ya...


This post have 7 komentar

avatar
el delete January 20, 2016 at 10:17 AM

wahh bestnye..duk umah pun dpt duit kan hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 3:17 PM

kena rajin sikit nk dapat hihihi

Reply
avatar
Ardilla Noorezan delete January 21, 2016 at 3:09 PM

kalau dah ada iklan nuffnang kat blog, still boleh juga untuk churp churp eh? Saya dah remove churp churp sbb takut pulak tak dapat nuffnang sbb tu nak tanya hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete January 21, 2016 at 11:30 PM

saya share kat fb kat blog letak gak

Reply
avatar
Sha Mohamed delete January 25, 2016 at 9:35 AM

Alhamdulillah.. Tahniah ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post