Friday, January 1, 2016

author photo
Hello Januari 2016 | Hai reader blog Cik Ash yang dikasihi.. alhamdulilah masih diber kesihatan untuk menulis entri di blog ini.. dah masuk tahun baru 2016 dah kita ni kan.. umur dah meningkat terasa diri ini tua sangat.. dah cukup setahun lalui kehidupan sebagai isteri sepenuh masa ni.. terasa diri ini masih belum sempurna untuk jadi isteri yang terbaik buat suami..masih kekurangan yang perlu ekin perbaiki... 





Untuk reader blog Cik Ash ekin memohon maaf kepada semua sepanjang ekin menulis di tahun 2015 ada kata-kata ekin dalam ataupun komen ekin blog korang buat korang terasa hati maafkan kesilapan ekin ya..

Sepanjang tahun 2010 hingga 2015 ekin menulis entri blog  ini tahun 2015 paling banyak entri yang ekin update sejak suri rumah tangga sepenuh masa ruang untuk kongsi di blog ada jah tapi ada masalah pulak pada masa tu laptop suami yang berusia 9 tahun rosak... ekin update blog guna hp suami sampai loni.. hp ekin hanya boleh main whatsapp dan buka facebook jah..

Ok ni kat bawah merupakan throwback blog cik ash dari tahun 2010-2015 ya jom usha.. 


Jumlah entri dari tahun 2010 hingga 2015Tahun 2015 paling banyak sebab ekin jadi surirumah sepenuh masa hihih


This post have 10 komentar

avatar
SalbiahM delete January 1, 2016 at 8:31 PM

selamat tahun baru ekin...

Reply
avatar
Bro Framestone delete January 2, 2016 at 5:03 PM

Bestnya jd surirumah sepenuh masa. Nak jugak

Reply
avatar
el delete January 5, 2016 at 3:28 PM

selamat taun baru ekin
papepun syiok dpt berkenalan ngan ekin
hope hubungan ukhwah kita kekal selamanya..xdak masalah kan haha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post