Friday, September 3, 2021

author photo
Jom Blogwalking #1 | Assalamualaikum....Hai selamat pagi semua, Hari ini Cik Ash nak buat aktiviti yang dah lama ditinggalkan nak blogwalking blog rakan-rakan yang selalu supoort blog Cik Ash dari dulu hingga sekarang. 

Blogwaking


Sebab dah lama tak blogwalking bukan apa biasa sibuk dengan urusan surirumah dan jaga ibu mentua yang sakit. Banyak isi masa free dengan layan drama Korea. Jom kita blogwalking blog mereka di bawah ni. 



Mana  yang ada masa terluang tu boleh la Join aktiviti blogwalking ni hihihi, nanti esok insyaallah akan ada lagi aktiviti ni kalau sempat Cik Ash kongsi ya, jumpa lagi nanti nak pergi sambung buat kerja rumah sikit yang tertangguh.

This post have 18 komentar

avatar
PeRdU cINta delete January 16, 2016 at 10:16 AM

Ziarah blog kawan kawan ya..nanti PC nak ziarah juga..

Reply
avatar
Zafirah Kama delete January 16, 2016 at 10:24 AM

banyaknyaaa.... ! selamat ber blogwalking Kak Ekin... ^_^

Reply
avatar
Hani Rahman delete January 16, 2016 at 11:15 AM

Jemput singgah blog saya no.21

Reply
avatar
Dunia Zumal delete January 16, 2016 at 11:20 AM

Selamat berblogwalking yer Ekin ^-^

Reply
avatar
Dunia Zumal delete January 16, 2016 at 11:21 AM

Selamat berblogwalking yer Ekin ^-^

Reply
avatar
Abam Kie delete September 3, 2021 at 10:16 AM

Jemputlah bw ke blog abe kie gak. Thanks..

Reply
avatar
babYpose delete September 3, 2021 at 2:40 PM

Selamat ber BW, terima kasih letak dalam senarai. Moga ibu mentua sis cepat sembuh dan dipermudahkan urusan.inshaAllah.Aameen.

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete September 3, 2021 at 3:48 PM

Terima kasih sudi blog walking blog rabia

Reply
avatar
Ziana Eunos delete September 5, 2021 at 12:16 PM

Singgah sini berblogwalking 😎

Reply
avatar
Ain Athirah delete September 5, 2021 at 3:10 PM

Wahhh ada blog kitaaa. terima kasih cik Ash! Bagus juga buat entry mcm ni. saya pun boleh bw kawan2 lain.

Semoga dipermudahkan segala urusan akak dan keluarga ya

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post