-->

Saturday, January 16, 2016

author photo
Jom Blogwalking #1 | Assalamualaikum....Hai selamat pagi semua, hari ini ekin nak kumpulkan senarai blogger yang follow blog ekin... maaf terlambat nak follow balik blog korang ya... 


Sebelum ni ekin online blog guna hp susah nak follow blog... kini dah boleh nak follow back ya... tengok ramai sangat ni.. ada blog yang ekin untuk tak ada blog nanti ekin senaraikan listnya nanti.. list yang pertama untuk di blogwalking mereka adalah seperti di bawah ni :-


Maaf agak terlewat update blog... ni la hasil blogwalking ekin untuk hari ini... akan bersambung lagi nanti... Ok la jumpa lagi nanti kalau ada kelapangan lagi boleh blogwaking.


your advertise here

This post have 8 komentar

avatar
PeRdU cINta delete January 16, 2016 at 10:16 AM

Ziarah blog kawan kawan ya..nanti PC nak ziarah juga..

Reply
avatar
Zafirah Kama delete January 16, 2016 at 10:24 AM

banyaknyaaa.... ! selamat ber blogwalking Kak Ekin... ^_^

Reply
avatar
Hani Rahman delete January 16, 2016 at 11:15 AM

Jemput singgah blog saya no.21

Reply
avatar
Dunia Zumal delete January 16, 2016 at 11:20 AM

Selamat berblogwalking yer Ekin ^-^

Reply
avatar
Dunia Zumal delete January 16, 2016 at 11:21 AM

Selamat berblogwalking yer Ekin ^-^

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post