-->

Thursday, January 7, 2016

author photo
Keywords Blog Cik Ash #14

                                       

Hai selamat pagi.. seperti biasa la berakhir bulan ekin akan share Keywords Blog Cik Ash #14  untuk bulan December 2015 ni.


Alhamdulilah carian nama cik ash paling orang search tu  lepastu diikuti carian tentang minuman beuxlim , drama cerita cinta dan wahyu ,
drama online yang lain dan juga anak maria revira..


Itu saja yang ekin nak kongsi.. harap korang punya blog  lebih baik dari ekin punya blog


your advertise here

This post have 19 komentar

avatar
Farrah MF delete January 7, 2016 at 11:38 AM

Glamournya Cik Ash, ramai orang cari!

Reply
avatar
el delete January 7, 2016 at 3:04 PM

amboiiii glemer uols kan retis lah katakan ahaks

Reply
avatar
Etuza delete January 7, 2016 at 4:42 PM

tahnia terkenal dah tu CA

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete January 7, 2016 at 5:08 PM

yuuuhu Kak EKin.. lama x jenguk sini..
sapa tu janella.. hehe..

Reply
avatar
Murni Alysa delete January 9, 2016 at 10:26 PM

pemes laa cik ash ni..jeles mokcik..

Reply
avatar
Nina Mads delete January 10, 2016 at 6:57 PM

hehe.. lemon mix tu banyak org cari la

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2016 at 10:14 PM

mokcik x pemes pun hihihihi

Reply
avatar
wardahannesa delete January 19, 2016 at 11:39 PM

Kita ponnnn jeless nak pemesss jugakkk haha

Reply
avatar
wardahannesa delete January 19, 2016 at 11:40 PM

Tahniah kak ekinn. Ramai orang cariii tuuuu

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 5:36 PM

hahhahaah sudah pakat jeles

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 5:36 PM

tu la ramai yang cari sebab jihan model kut hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post