Tuesday, January 5, 2016

author photo
Pengomen Popular December 2015 | Assalamualaikum...Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak .. harap dipermudahkan buat semua ya.. dah masuk bulan Januari 2016 kan seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan.. 



Ok kini tiba keputusan senarai calon top 10 Pengomen Popular December 2015 di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist disember BLOGLIST AWESOME.. bulan ni ada jejaka malaya menyerikan blog ekin hihihi..

Ada perubahan dalam carta di atas tu kebanyakkan nama yang sebelum ni ada dalam carta dah kembali semula... juara baru pun dah bertukar kak sha nengebom di saat akhir tu... hihihi.. ok jom kita terjah blog mereka yang suka mengebom di blog ekin ni..

This post have 26 komentar

avatar
Afidah Azmi delete January 5, 2016 at 8:45 AM

Kuat giler depa boom blog kak ekin

Reply
avatar
Zafirah Kama delete January 5, 2016 at 8:54 AM

hehehe.. first time dok sini...

Reply
avatar
wardahannesa delete January 5, 2016 at 9:52 AM

Alhamdulillah dapat jadi antara top pengomen di sini.. terima kasih kak. ^_^

Reply
avatar
el delete January 5, 2016 at 3:26 PM

nasib nama kita ada..lau x nak left haha

Reply
avatar
Mummy Julia delete January 6, 2016 at 4:14 PM

ala nama mummy tak dak.. sob sob sob.. nangis bawah meja huaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete January 7, 2016 at 5:11 PM

adeh sipi sipi.. hampir kena tendang keluar..
nak kena pertahankan kedudukan ni =D

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete January 7, 2016 at 5:11 PM

maaflah Kak Ekin lama x boom sini.. inilaaa ni daku datang =)

Reply
avatar
Murni Alysa delete January 9, 2016 at 10:28 PM

maap kan mokcik jarang dtg melawat..almaklum bz sokmo..bz ko genamo pon tak tau..hihihi

Reply
avatar
Nina Mads delete January 10, 2016 at 6:59 PM

memang pengebom tegar ni. hehehe

Reply
avatar
Nina Mads delete January 10, 2016 at 6:59 PM

memang pengebom tegar ni. hehehe

Reply
avatar
Sha Mohamed delete January 12, 2016 at 2:18 PM

Hamboi kak sha baling bom atom kee?? Kena kejar nie.. hehehe..
Tahniah semua..

Reply
avatar
wardahannesa delete January 19, 2016 at 11:42 PM

Kene letak bommm salu kakk hihi

Reply
avatar
wardahannesa delete January 19, 2016 at 11:43 PM

Tu la pasal nak kene kejar balik niii hihi

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 5:26 PM

xpo mokcik tak datang hari2 tengok kat whatsapp ok doh hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 5:26 PM

hahahhahaha left terus kak el

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2016 at 5:27 PM

mummy kena ada la nanti...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post