-->

Monday, January 25, 2016

author photo
Selamat Pagi Sahabat | Assalamulaikum...Hai semua, alhamdulilah syukur pada Allah masih lagi diberi kesempatan untuk meneruskan kehidupan pada hari ini... ekin ni baru lepas basuh kain,jemur kain sapu sampah kat ruang tamu dah ni relax dulu lepas ni sambung lagi keje surirumahnya... surirumah ni kejenya tak habis sokmo ada jah yang nak dibuatnya..kalau malas buat sambung esok hihihi....

Dah sarapan pagi ke semua tu kalau belum sarapan pagi tu mari cuba idea untuk sarapan pagi

Tak lama dah nak melangkah ke angka umur baru sekejap jah rasa masa berjalan begitu pantas ni... ada yang sambut besday bulan ni tak... ekin punya besday bulan ni... siapa taw ekin punya besday bila hahahhaha... saja2 nak main teka-teka jer pun bukan ada hadiah special pun..
your advertise here

This post have 2 komentar

avatar
Sha Mohamed delete January 25, 2016 at 9:29 AM

Assalamualaikum.. Selamat Pagi ekin..

Reply
avatar
My New Blogger delete January 25, 2016 at 2:28 PM

insya Allah

jemput join GA sy tau... http://munirahmustafar84.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-kawan-blogger.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post