BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, January 25, 2016

Selamat Pagi Sahabat

Selamat Pagi Sahabat | Assalamulaikum...Hai semua, alhamdulilah syukur pada Allah masih lagi diberi kesempatan untuk meneruskan kehidupan pada hari ini... ekin ni baru lepas basuh kain,jemur kain sapu sampah kat ruang tamu dah ni relax dulu lepas ni sambung lagi keje surirumahnya... surirumah ni kejenya tak habis sokmo ada jah yang nak dibuatnya..kalau malas buat sambung esok hihihi....

Dah sarapan pagi ke semua tu kalau belum sarapan pagi tu mari cuba idea untuk sarapan pagi

Tak lama dah nak melangkah ke angka umur baru sekejap jah rasa masa berjalan begitu pantas ni... ada yang sambut besday bulan ni tak... ekin punya besday bulan ni... siapa taw ekin punya besday bila hahahhaha... saja2 nak main teka-teka jer pun bukan ada hadiah special pun..

2 comments:

  1. Assalamualaikum.. Selamat Pagi ekin..

    ReplyDelete
  2. insya Allah

    jemput join GA sy tau... http://munirahmustafar84.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-kawan-blogger.html

    ReplyDelete