Thursday, January 28, 2016

author photo
Selamat Pagi Sahabat


 Hai, selamat pagi sahabat alam maya ku ni... seperti la sebelum memulakan tugas sebagai surirumah kita update blog sat.. hihihi... sejak dua mejak ni bilangan followers di blog semakin berkurang kan.. blog ekin sebelum ni dah 770 sekarang tinggal 737 tengok jauh menghilang bilangan kan... 


Tak pe la ekin tak kisah sangat bilangan follower yang berkurang tu.. ekin kisah jangan ekin punya entri jadi syok sendiri tak ada orang baca hahhahaha.. Selamat berkerja kepada sahabat alam maya ekin yang berkerja untuk hari ini ya.. semoga dipermudahkan urusan kamu..

Ok la itu saja nak update okbaiii nak kembali memulakan operasi berkerja di rumah sambil tambah pendapatan  meh join register  8share  dan ChurpChurp  ini hanya kongsikan link iklan anda di facebook , twitter, google dan blog anda mampu dapat duit dengan harga RM0.20 satu klik... kalau 50 orang klik link anda tu boleh dapat RM10 taw kena rajin share iklan taw kalau malas memang tak dapat la hihihi di bawah ni bukti ekin dah join taw dah dapat kumpul dah boleh cash out tapi ekin tak mau lagi tunggu banyak lagi hihihi



Ada lagi yang ekin join kalau  nak dapat barang free seperti soflan, rexona, joy dan lain jom register Woop ni bukan untuk surirumah pun untuk semua hanya jawab mission yang diberi itu kita kumpul point sampai banyak dah boleh readeem barang yang kita nak.. ekin dah banyak readeem taw ni bukti entri yang ekin pernah readeem boleh klik SINI , SINI , SINI
dan SINI.

This post have 8 komentar

avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete January 28, 2016 at 8:22 AM

Salam kak ekin. Yana pon dh kurang follower tapi xpelahkan janji ada yang tetap setia baca blog kita

Reply
avatar
Cik Ash delete January 28, 2016 at 5:41 PM

wsalam yana... tu la kan xpe berkurang xkisah pun...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete January 28, 2016 at 5:53 PM

Blog Ekin sentiasa ada pembaca... It's me... Walaupun jarang dpt mai...

Reply
avatar
Cik Ash delete January 29, 2016 at 8:04 AM

terima kasih SS sudi baca blog yang merapu ni hahahhaha

Reply
avatar
Ardilla Noorezan delete February 2, 2016 at 4:45 PM

churp churp boleh juga even though ada nuffnang ehh? Baru tahuu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post