Monday, February 22, 2016

author photo
16 Restoran Untuk Peminat Dim Sum


Hai, anda peminat Dim Sum ini ekin ada nak share Dim Sum yang sedap harus anda cuba  taw. Semuanya tersenarai di bawah ni 

1. Restoran MinMax, PNB Darby Park

2. China Treasures, Pusat Konvensyen Sime Darby

3. Celestial Court, Hotel Sheraton Imperial KL

4. Restoran Harmoni, Hotel Bangi-Putrajaya

5. Dolly Dim Sum, Avenue K & Nu Sentral

6. Restoran Tung Yuen, Hotel Grand BlueWave Shah Alam

7. Eden, KLIA

8. Restoran Siang, Kompleks Beli Belah Sogo

9. Restoran Toh Yuen, Kelab Eksekutif Klang

10. Greentown Dim Sum Cafe

11. Restoran Tasty Wok, Kelab Venition

12. The Asian Restaurant, Hotel Horizon Kota Kinabalu

13. Restoran Meisan, Hotel Grand Margherita Kuching

14. Restoran Szechuan Garden, Holiday Villa Alor Setar

15. Restoran Kai Xuan, Puteri Pacific Johor Bahru

16. Janimaru Dimsum, Restoran Tomato Klasik

Klik  16 Restoran Dim Sum Pelbagai Bentuk untuk tengok koleksi gambar yang menarik.


This post have 9 komentar

avatar
Afidah Azmi delete February 22, 2016 at 1:10 PM

sedap betul Dim Sum ni...kali pertama cuba terus jatuh cinta

Reply
avatar
My New Blogger delete February 22, 2016 at 1:24 PM

tak pernah makan dim sum tapi bila tengok orang lain makan macam best je

Reply
avatar
Farrah MF delete February 22, 2016 at 1:43 PM

Akak suka makan dim sum. Yummmehhhh!

Reply
avatar
Alia Farhan delete February 22, 2016 at 2:26 PM

suka makan dimsum kat greentown ipoh tu...
memang sedap sgt2

http://aliafarhansaid.blogspot.my/2015/12/food-review-greentown-halal-dimsum-ipoh.html

Reply
avatar
Zafirah Kama delete February 22, 2016 at 10:14 PM

Adik cakap kat Dolly tu sedap... tapi zaf tak pernah try sekali pun.. huk2

Reply
avatar
Kira Sakura delete February 23, 2016 at 3:28 PM

Ya Allah pregnant kali ni kita suka betoi dgn dimsum ni kak ekin

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 4, 2016 at 4:04 PM

aida sgt la suka dim sum.
kat melaka x byk tempat yg ada dan sedap di makan.
kat hotel tapi aduhai, mahal!!!

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post