Friday, February 19, 2016

author photo

Blog Retis Official - Kisah Blogger Malaysia | Assalamualaikum...Hai, anda seorang blogger , anda pernah taw kewujudan  BlogRetis.com yang banyak mencerita tentang blogger Malaysia kita ni.. Blog Retis Official dikendalikan oleh (BroFramestone.com) pengusaha Bro Char Kuey Teow Ketam ni.. mesti ada yang kenal kan dengan Bro kan.. 




Blogger  Broframestone.com merupakan blogger yang perlu anda contohi sebab beliau telah menubuhkan BlogRetis.com untuk mengumpulkan kisah Blogger Malaysia terkini.. ekin tengok dalam blog retis ramai blogger yang retis taw, biarpun ekin tak pemes pun terasa ingin bagitaw korang semua perlu masuk blog BlogRetis.com taw sebab mana taw diam-diam blog korang ada disana... hihihi....

BlogRetis.com telah ditubuhkan hampir setahun menceritakan pasal kisah blogger malaysia dalam pelbagai kategori seperti berikut :- 

1. Apa Kata Blogger
2. Blogger Retis 
3. Dunia Blogger 
4. Gosip Blogger
5. Event Blogger
6. Travel Blogger 

Kalau anda ingin taw apa lagi yang menarik tentang kisah-kisah blogger malaysia ini  jom masuk ke website BlogRetis.com ya... blog retis salah satu blog ekin singgah taw boleh kenal-kenal blogger yang hebat.. hihihihi..Ok la itu saja hasil tulisan ekin ringkas sangat.. hihihi... Tahniah buat BroFramestone.com diatas kejayaan menwujudkan BlogRetis.com ini.

Kalau ingin jadi retis jom singgah ke Blogretis.com sekarang taw jangan lengahkan masa anda hihihihi..

This post have 28 komentar

avatar
Ain Athirah delete February 19, 2016 at 11:09 AM

bukan belog retis tu saya. huhu.

Reply
avatar
My New Blogger delete February 19, 2016 at 11:52 AM

insya Allah akan singgah juga nanti...
mesti blog tu jadi port blogger sume kenal2 kan

Reply
avatar
cikpinz delete February 19, 2016 at 12:34 PM

Retis + model leh singgah tak hehe

Reply
avatar
izzeyda delete February 19, 2016 at 5:01 PM

blogger tak retis boleh singgah tak?

Reply
avatar
Cik Ash delete February 19, 2016 at 8:52 PM

saya pun bukan blog retis gak

Reply
avatar
Cik Ash delete February 19, 2016 at 8:53 PM

ha ah blogger pemes mesti la orang kenal

Reply
avatar
Murni Alysa delete February 20, 2016 at 9:38 AM

Blogger Mokcik Gayah dari German boleh join tak??? ganti mek salmah dari scottland hehehe

Reply
avatar
el delete February 20, 2016 at 10:22 AM

apa kata semua blog2 retis ni or otai2 ni mai blog petai iols ni ha..moh kenai2..manalah tau boleh kamceng hahaha..

Reply
avatar
Ardilla Noorezan delete February 20, 2016 at 11:48 AM

singgah walaupun bukan blogger retis haha

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete February 21, 2016 at 1:02 AM

Tak pernah tahu pon kewujudan blog macam tu...

Reply
avatar
Sha Mohamed delete February 22, 2016 at 11:42 AM

Ada eh.. hehehe.. nanti leh terjah..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 23, 2016 at 8:42 PM

blogger mokcik Gayah dari germen lagi dialukan masuk hihii

Reply
avatar
Cik Ash delete February 23, 2016 at 8:43 PM

kak el blog retis2 xpndang kita pun

Reply
avatar
Cik Ash delete February 23, 2016 at 8:43 PM

dah taw kena singgah la hihihi

Reply
avatar
Bro Framestone delete March 4, 2016 at 8:39 AM

Terima kasih untuk artikle ini.... Ala bisnes Char Kuey Teow dah close...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post