Sunday, February 14, 2016

author photo
CPUV  13 Februari 2016 :Huawei Mate S & Watch Campaign | Assalamualaikum...Hai korang semua , baru lepas  tergodek-godek nufnang ada iklan CPUV yang tengah on going  pada 13  Februari 2016 .. Alhamdulilah  rezeki kedua  untuk bulan Februari ni.





CPUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Huawei Mate S & Watch Campaign  lagi merupakan  Jenama telefon pintar dari China , so pada nampak iklan ni bergayut-gayut di blog ekin klik-klik la ya.. :) 
 
Cik Ash ingin ucapkan ribuan terima kasih kepada mr nuffnang harap pihak nuffnang bagi lebih banyak lagi iklan ya..

Ok la itu saja nak update okbaiii ... nak pergi masuk dapur untuk memasak pulak ni.... kalau ingin jana  pendapatan  meh join register  ChurpChurp  ini hanya kongsikan link iklan anda di facebook , twitter, google dan blog anda mampu dapat duit dengan harga RM0.20 satu klik... kalau 50 orang klik link anda tu boleh dapat RM10 taw kena rajin share iklan taw kalau malas memang tak dapat la hihihi...

Ada lagi yang Cik Ash join kalau  nak dapat barang free seperti soflan, rexona, joy dan lain jom register Woop ni bukan untuk surirumah pun untuk semua hanya jawab mission yang diberi itu kita kumpul point sampai banyak dah boleh readeem barang yang kita nak.. ekin dah banyak readeem taw ni bukti entri yang ekin pernah readeem boleh klik SINI , SINI SINI
dan SINI


This post have 13 komentar

avatar
nora razalli delete February 14, 2016 at 6:00 PM

MG punya cpuv ads panadol je bulan ni..huhu
syukrlah even ade 1 je ads menepek kt blog MG tu :)





JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

Reply
avatar
Ardilla Noorezan delete February 15, 2016 at 10:27 AM

Baca sambil click click Nuffnang hehe

Reply
avatar
Cik Itah delete February 15, 2016 at 4:03 PM

untungla..sy da lama tak pernah dapat CPUV

Reply
avatar
Cik Ash delete February 15, 2016 at 4:26 PM

kena rajin2 BW insyaAllah dapat lepas selalu update server kat nuffnang

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete February 16, 2016 at 4:26 PM

Salam kak yana tak reti mende mende ni tak minat pulak

Reply
avatar
wardahannesa delete February 17, 2016 at 11:56 AM

Malas plak ase aritu berkobar. Ni kene main lagi ni nk brg freee hihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post