BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, February 1, 2016

Hasil Shopping Zalora

Hasil Shopping Zalora | Assalamulaikum Hai u all, sebelum ni ekin ada berkerjasama dengan Zalora tulis artikel dekat blog.. artikel blog yang share adalah boleh baca di Hijab Style Diilhamkan Oleh Selebriti/Artis. selepas mengikuti syarat dan diterima oleh zalora ekin telah dapat voucer free sebanyak RM100.. alhamdulilah rezeki hari lahir la ni.. hihihi...


                                                 
                                     

Mesti ada blogger lain ada dapat gak macam Cik Ash kan.. kat bawah ni la hasil Cik Ash shopping di Zalora hihihi jom la usha ya... kasut , sandal dan jaket abang lupa nak snap hahhahaha... 

                                           


11 comments:

  1. Alhamdulillah.. rezeki..
    Lawa kasut yang ekin pilih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pun jenuh nak memilih yang berkenan tapi xde saiz hahahahha

      Delete
    2. Oklah.. Kalau sha emmang x leh beli online..
      Mesti nanti terbesar or terkecik.. huhuhu..

      Delete
  2. lama tak shopping dekat zalora nih... biasa time dah gaji ..haha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hihihihi tu pun habis pilih dah... pilih yang berkenan tak ada saiz

      Delete
  4. cantikkkkk alhamdulilah rezeki kan kak ekin ;)

    ReplyDelete
  5. Pernah shopping sekali. Hihihi beli baju je

    ReplyDelete