Monday, February 1, 2016

author photo
Hasil Shopping Zalora | Assalamulaikum Hai u all, sebelum ni ekin ada berkerjasama dengan Zalora tulis artikel dekat blog.. artikel blog yang share adalah boleh baca di Hijab Style Diilhamkan Oleh Selebriti/Artis. selepas mengikuti syarat dan diterima oleh zalora ekin telah dapat voucer free sebanyak RM100.. alhamdulilah rezeki hari lahir la ni.. hihihi...


                                                 
                                     

Mesti ada blogger lain ada dapat gak macam Cik Ash kan.. kat bawah ni la hasil Cik Ash shopping di Zalora hihihi jom la usha ya... kasut , sandal dan jaket abang lupa nak snap hahhahaha... 

                                           


This post have 11 komentar

avatar
Sha Mohamed delete February 1, 2016 at 12:46 PM

Alhamdulillah.. rezeki..
Lawa kasut yang ekin pilih..

Reply
avatar
Zikri Husaini delete February 1, 2016 at 6:36 PM

lama tak shopping dekat zalora nih... biasa time dah gaji ..haha

Reply
avatar
Cik Ash delete February 2, 2016 at 4:37 PM

tu pun jenuh nak memilih yang berkenan tapi xde saiz hahahahha

Reply
avatar
Cik Ash delete February 2, 2016 at 4:37 PM

kita pulak tak pernah nak shopping pun...

Reply
avatar
Kira Sakura delete February 2, 2016 at 4:38 PM

cantikkkkk alhamdulilah rezeki kan kak ekin ;)

Reply
avatar
wardahannesa delete February 4, 2016 at 10:23 AM

Pernah shopping sekali. Hihihi beli baju je

Reply
avatar
Cik Ash delete February 10, 2016 at 12:02 PM

hihihihi tu pun habis pilih dah... pilih yang berkenan tak ada saiz

Reply
avatar
Sha Mohamed delete February 10, 2016 at 4:03 PM

Oklah.. Kalau sha emmang x leh beli online..
Mesti nanti terbesar or terkecik.. huhuhu..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post