Tuesday, February 23, 2016

author photo
Ibrahim Khalil Alkatiri "Baim Terkini | Assalamulaikum, Hai korang ada tak yang tengok cerita sinetron kat TV9 tajuk Buku Harian Baim tu,


Cik Ash aritu terlayan la gak anak saudara abang duk datang rumah dia tengok.. lepas pada tu lupa nak tengok episode last hihihi.. comel kan budak yang berlakon dalam sinetron tu kan.. lagu dia pun best dengar nyanyian dia yang pelak-pelak gitu... 

Eh cerita Buku Harian Baim dah lama dah main kat tv indonesia.. dekat negara malaysia jah baru tahun 2015 kan.. budak Baim ni dah besar dah la.. baim lahir tahun 2005 sekarang umur dia 11 tahun dah... korang nak tengok tak Baim terkini... jom usha gambar dia


Foto Ibrahim Alkatiri. Nomor Foto: 153

Ni gambar masa darjah 3 kut gambar terbaru tak ada la pulak... huhuhu....

kredit: gambar kapanlagi..

Biodata Ibrahim Khalil Alkatiri 

Nama Asli
Ibrahim Khalil Alkatiri

Tanggal Lahir
07 Jun 2005

Tempat Lahir
Malang, Jawa Timur, Indonesia

Kewarganegaraan
Indonesia

Ayah
Halil Fuad Alkatiri

Ibu
Sakina

Saudara
Abay (aktor, kakak laki-laki)

Populer Sejak
sebagai Tarzan Cilik di sinetron "Tarzan Cilik" (2009) 


This post have 9 komentar

avatar
Afidah Azmi delete February 23, 2016 at 12:56 PM

mcm kacukan kan..tapi suka Baim time dia kecik lagi..comel gitu...sekali pandang mcm anak Tomok Arian

Reply
avatar
Kira Sakura delete February 23, 2016 at 3:21 PM

comelllll. kita keja xdpt nk layan sinetron huuuu

Reply
avatar
Cik Ash delete February 23, 2016 at 8:27 PM

ha ah macam muka anak tomok kan hihihi

Reply
avatar
el delete February 24, 2016 at 10:05 AM

mmg x tgk cite sinetron ni hahaha

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete February 25, 2016 at 10:14 AM

comel dulu dan sekarang pipi labuh tak berubah

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 4, 2016 at 12:49 PM

yes. aida sesekali aida tgk.
comel time kecik-kecik :)

Reply
avatar
izzeyda delete March 15, 2016 at 8:53 AM

comel dari dulu sampai sekarang.. suka jugak dengar lagu tu..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post