Tuesday, February 23, 2016

author photo
Jom Blogwalking #7 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua.. hampir terlupa nak update blog pagi la pulak... sory hihihi... ralik duk tengok video kucing kat facebook la tu yang terlupa.. hari ini ekin puasa la... perut alhamdulilah masa tahan lagi ni... 


                            Jom Blogwalking #7

Jom kita tambah kawan yang belum kita kenal ni  untuk hari ini mereka yang bertuah adalah blog di bawah mereka semua ni selalu tinggalkan komen di blog walaupun jarang2 ekin hargai sangat.. 



This post have 5 komentar

avatar
Kira Sakura delete February 23, 2016 at 3:24 PM

**kak ekin. kira tak dapat nk komen dkt entry insolve ke ape ntah tu. bila bukak entry tu je mesti keluar terus iklan lazada hilang link entry kak ekin. kena back dulu ;(

Reply
avatar
Cik Ash delete February 23, 2016 at 8:31 PM

hah.. yeke... pelik tu xde letak apa2 kat situ org lain boleh komen jah tu

Reply
avatar
el delete February 24, 2016 at 10:06 AM

aik k.el xde pun
ok majuk 18bulan kbai

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete February 27, 2016 at 2:28 AM

salam kak ekin ! tak sempat nak bw banyaknya

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post