Saturday, February 13, 2016

author photo
Nasi Lemak Spiderman



Hai, korang tadi ekin buka facebook terbaca post dari kawan post pasal Nasi Lemak Spiderman wah sangat menarik ni...lain dari orang buat hihihi...
InsyaAllah harap boleh balik kelantan bulan 3 boleh nak try nasi lemak ni... 

Memang kelainan dan tarikan owner yang jual nasi lemak.. pakai baju spiderman jual nasi lemak ni.. ekin tengok kat facebook pages Nasi Lemak Spiderman pun dah ramai yang like dan try nasi lemak tu 

Tak sabar pulak nak balik kelantan ni hahahahha nak tengok secara real Nasi Lemak Spiderman ... Kelantan Mu tunggu Aku Kelik deh... hahhahahaahah



This post have 11 komentar

avatar
Murni Alysa delete February 14, 2016 at 10:09 AM

hehehehe..lepas abg tgk dlm fb dia kata nak g beli costum iron men plok

Reply
avatar
Cik Ash delete February 14, 2016 at 11:08 AM

hahahahah abe kak murni beli custom nak pakai jual gak ke...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete February 14, 2016 at 12:46 PM

ehehe mcm2 gaya skrang ni.. harap lepas makan xde tukar jadi spiderwomen =D

Reply
avatar
Cik Ash delete February 14, 2016 at 1:10 PM

hahahhaha kena beli costum dulu nak bertukar catwomen

Reply
avatar
wardahannesa delete February 17, 2016 at 12:00 PM

Lain mcm pelik tapi interestinggg hihi

Reply
avatar
wardahannesa delete February 17, 2016 at 12:00 PM

Hahaha jadi ape la kan kalau makan haha

Reply
avatar
el delete February 17, 2016 at 4:12 PM

wahhh terbaik teknik marketing depa tu
so k.ruhil nak jdi cicakman boleh haha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post