Thursday, February 4, 2016

author photo
Pengomen Popular Januari 2016

Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak ..ekin tak berapa sihat ni..selsema n sakit tekak.. harap dipermudahkan buat semua ya.. dah masuk bulan Februari 2016 kan seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan.. bulan januari istimewa sikit ekin ada bagi award insyaAllah akan berterusan lepas ni... 


Ok kini tiba keputusan senarai calon top 10 Pengomen Popular Januari 2016  di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist januari  BLOGLIST AWESOME.. bulan ni ada cikgu lelaki menyerikan blog ekin hihihi..lagi satu ekin nak taw nama top commenter ekin dah tukar Purple Awesome ya.

Ada perubahan dalam carta di atas tu kebanyakkan nama yang sebelum ni ada dalam carta dah kembali semula... juara baru pun dah bertukar Wardah Annesa mengebom di awal hingga  akhir tu... hihihi.. ok jom kita terjah blog mereka yang suka mengebom di blog ekin ni..9 orang yang dapat  award  ni disebabkan nama kira sakura ada dua tu yang pelik ni hahahhaha....

Wardatun Neesa -http://cikannesweetyncool.blogspot.my/
Kasihku Amani : http://kasihkuamani.blogspot.com/



Kak Ruhil : http://arwendanish.blogspot.my/


 Nina sukasamko :https://ciksukataip.blogspot.my/
Amanina Mads : https://ciksukataip.blogspot.my/




Kira Sakura :http://kierasakura.blogspot.my/

Siti Nurzafirah :http://miamorzafirah.blogspot.my/

Anies : http://aniesandyou.blogspot.my/



Munirah Mustaffar : http://munirahmustafar84.blogspot.my/


http://madey09.blogspot.my/

ok itu saja perhargaan yang dapat ekin bagi tahun baru ini baru ada kerajinan nak bagi hihihi... harap sudi la terima perhargaan yang tak seberapa ekin bagi ini..

This post have 20 komentar

avatar
wardahannesa delete February 4, 2016 at 8:29 PM

Alhamdulillah. Tahniah juga pada yang lainnn. cantik award tuu. Hihii. Pepel. I loikeee! ^_^

Reply
avatar
Cik Ash delete February 4, 2016 at 8:30 PM

tahniah buat wardah hihihi

Reply
avatar
My New Blogger delete February 4, 2016 at 9:11 PM

terima kasih...
semoga kita sentiasa rajin BlogWalking...

Reply
avatar
Farrah MF delete February 4, 2016 at 9:21 PM

Cantiknya sijil! Tahniah buat semua pengomen tegar!

Reply
avatar
Zafirah Kama delete February 4, 2016 at 10:50 PM

hehehe... baru nampak ada nama kat situ.. sebelum ni tak dak..

thank you Kak Ekin...

Reply
avatar
el delete February 5, 2016 at 9:37 AM

lawo cert tu
thanks ekin
muaahh

Reply
avatar
Maria Firdz delete February 10, 2016 at 12:44 AM

tahniah semua yang tersenarai...

Reply
avatar
Jari Manis delete February 10, 2016 at 8:36 AM

alaa..pesal nama sis JM x masuk list ni

Reply
avatar
Jari Manis delete February 10, 2016 at 8:37 AM

masuk thn baru ni mood nak blog walking semakin merudum..aduhai!

Reply
avatar
Cik Ash delete February 10, 2016 at 11:51 AM

sis jm lama tak singgah blog ekin la tu

Reply
avatar
Cik Ash delete February 10, 2016 at 11:52 AM

bila zarul nak ada dalam carta tu

Reply
avatar
Cik Ash delete February 10, 2016 at 11:52 AM

mood ekin dah kembali on hihihi

Reply
avatar
Sha Mohamed delete February 10, 2016 at 3:56 PM

TQ Ekin for the award.. Ohsem sangat nie...
Sha punya pengomen dah xtau hilang mana.. huhuhu..

Reply
avatar
Nina Mads delete September 14, 2017 at 2:42 PM

godek2 dlm google jumpa ni haha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post