Saturday, February 13, 2016

author photo
Perlawanan Bola Sepak Perak Vs Kelantan


Hai korang, selamat malam semua... malam ni ada perlawanan bola sepak Perak Vs Kelantan la.. tapi sedih sangat malam ni abang kerja malam tak ada  teman nak tengok bola n sorak hihihi... kalau abang ada bab bersorak bagi dekat no 1 la... gempar satu rumah ni hihihi... 

Ekin berharap malam ni kelantan menang la ya.. lama dah ekin ni tak layan bola sepak sejak dah jadi wife ni kurang sikit nak layan hihihi.. pemain bola sepak kelantan untuk tahun sebelum ni pun ekin tak  sangat..  

malam ni buat ekin jeles sangat tak dapat nak join Family Day Projek Blogger Utara   di  Escape Park Penang diaorang sedap berBBQ taw .. 



This post have 8 komentar

avatar
Cik Ash delete February 14, 2016 at 11:11 AM

dalam ic pahang, dibesarkan di kelantan ma n aboh org kelantan.... jadi wife merantau duk kedah hihihi

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete February 14, 2016 at 12:47 PM

hehe.. tak tahu pun ada match..
kalo tahu pun xleh tngok.. tibi xdak..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 14, 2016 at 1:11 PM

kak ekin tv ada pun tak layan sangat pun tv hhahahah

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete February 16, 2016 at 4:45 PM

dulu kan yana selalu jugak layan sekrang dah kureng sikit

Reply
avatar
wardahannesa delete February 17, 2016 at 12:01 PM

Xlayan pon bola. Kdg2 kalau tgok pon sbb adik yg bukak hahha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post