Monday, February 22, 2016

author photo
Selamat Pagi Sahabat


Hai, selamat pagi sahabat blogger ku sekalian... semoga dipermudahkan urusan anda hari ini ya.. baru sempat ekin nak update blog hari ini.. 2-3hari duk sibuk beroperasi kat bilik kat rumah ni kena serang anai-anai.. ekin guna air basuhan beras pertama saja jirus kat tempat nampak anai-anai tu nampak semuanya mati.. 


Ekin tunggu abang ipar bawa minyak apa entah untuk sapu di sekeliling bilik tu nanti... back up takut ada lagi kan nanti.. rumah dah macam kapal pecah tengok sekali.. fuhhh penat nak menyimpan ni... tu yang update blog malas kadang-kadang hihihihi... sory taw.. 

Bila anai-anai ada dalam rumah memang la risau kan takut nanti habis semua barang kena tebuk dekat dia.. harap lepas ni tak ada lah anai-anai ni... 

This post have 6 komentar

avatar
Sha Mohamed delete February 22, 2016 at 10:45 AM

Selamat pagi Ekin.. TQ ye singgah blog sha..

Reply
avatar
Zafirah Kama delete February 22, 2016 at 10:20 PM

semoga semuanya cepat selesai...

Reply
avatar
Kira Sakura delete February 23, 2016 at 3:30 PM

pastu takut alang kayu pintu2 dekat rumah dia tebuk jugak haihhhh

Reply
avatar
cikpinz delete February 24, 2016 at 2:22 PM

Dah selesai ke problem anai-anai tu?

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 4, 2016 at 4:06 PM

ada sedara aida tu, umah dia diserang anai-anai.
duit dlm laci abis di makan anai-anai!!!

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post