Tuesday, February 16, 2016

author photo
Tukar Email TonTon


Hai, siapa kat sini ada account Tonton Drama tv3,tv9 dan rangkaian Media prima tu... ekin salah satu ahli account Tonton rasa dah lama daftar tu nak dapat status respon kelulusan kemain payah banyak email dah ekin cuba taw... rasa last buat masa tahun 2011 kut email lama yang ekin guna... so kalau tak dapat tengok rancangan saluran media prima ekin layan kat tonton saja hihihi..


Baru-baru dalam 21/1/2016 ekin cuba mesej Fb Tonton nak tanya berkenaan dengan pertukaran email baru.. alhamdulilah ada respon dari Tonton cepat taw dalam satu hari dia ubah email ekin hihihi... so sekarang senang apa-apa yang berkenaan dengan media prima sampai email ekin yang aktif sekarang...  

Email yang lama ekin dah tak guna sebab email tu paling ekin benci hahahha.. sebab ada something pernah terjadi dekat ekin kerana email tu facebook di ceroboh oleh orang yang tak bertanggungjawab ambik kesempatan dengan kebaikkan kita... tak pe la itu cerita lama lupakan la dari fikiran ekin ni... 

ok la ekin nak out dulu nak siapkan juadah masakan untuk makan dan abang bawa bekal kerja malam ni... menu apa nak masak ni masih terfikir lagi la.. 




 

This post have 7 komentar

avatar
Yun Sing delete February 16, 2016 at 7:30 PM

Waa.. bagus la :) Selamat menonton ya ^^

Reply
avatar
Abam Kie delete February 16, 2016 at 10:46 PM

sy jrg tgok drama melayu skrg..

Reply
avatar
My New Blogger delete February 17, 2016 at 8:00 AM

saya pun dah lama tak online tonton ni

Reply
avatar
Afidah Azmi delete February 17, 2016 at 12:41 PM

Fida ada akaun tonton..tapi dah setahun tak buka..malas nak tengok kat tonton sekarang...

Reply
avatar
el delete February 17, 2016 at 4:07 PM

tiap kali log in tonton mesti lupa pasword haha
pas2 maleh nak tonton dah

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete February 18, 2016 at 4:37 PM

SS ada Tonton Drama tv3... Tapi... Lupa password... Ha Ha Ha...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post