Thursday, March 10, 2016

author photo
Bercuti Dari 11 Mac Hingga 13 Mac 2016 | Assalamualaikum...Hai korang semua... Cik Ash akan bercuti dari update blog dari 11 Mac Hingga 13 Mac 2016 ya... sebab Cik Ash nak balik kampung hihihi... doakan perjalanan Cik Ash dan family nak balik kampung ni...




   

Balik kampung ni kebetulan pulak ada majlis perkahwinan sepupu waktu tu yang dapat balik sekejap pun jadi la ya.. Cik Ash nak jumpa aboh ma dan kampung ku di kelantan tersangat rindu dengan makanan-makanan kelantan taw... 

Ini balik tak taw dapat ke merasa makanan yang Cik Ash list nak makan hahhaha... balik 3 hari 2 malam saja, abang dapat cuti 2 hari saja tak pe la janji boleh balik kan jumpa family di kelantan.. kalau ikut dah lama tak balik last balik raya puasa tahun lepas.. 

Balik ni boleh jumpa dengan anak-anak saudara yang lama dah tak jumpa hahhahaha... masih ingatkah diaorg kat Cik Ash dia yang comel ni hahahhaha... angkat bakul sendiri... anak saudara Cik Ash dah 7 orang yang first darjah 1 hingga 6 bulan la... mungkin akan ada anak saudara coming soon tak lama lagi insyaAllah.. begitu la Cik Ash rezeki anak sendiri belum ada lagi tumpah kasih dekat anak saudara Cik Ash  dan suami la kita... 

This post have 7 komentar

avatar
SYAMIMIROSNEE delete March 10, 2016 at 11:50 PM

Sedak terr oghe nok kelik kapung. :P

Reply
avatar
el delete March 12, 2016 at 11:11 AM

slmt bercuti ekin sekeluarga
jgn lupa my kirim..kalo sempat ok

Reply
avatar
Nina Mads delete March 13, 2016 at 2:42 PM

selamat bercuti.. heheh raya balik lg

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post