Saturday, March 26, 2016

author photo
CPUV Nuffnang 23 Mac 2016 : SME - Microsoft


Hai, korang semua... ekin kurang sihat maybe kesihatan sistem badan ekin kurang berkerja kut.. hahhaha... berat badan dah naik sikit pada sebelum ni boleh jadi rasa penat buat kerja rumah tu... eh terlupa ekin ada  buka nuffnang  alhamdulilah rezeki dari nuffnang lagi...  ekin ada dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk  iklan 23  Mac 2016. iklan nuffnang yang keempat ekin dapat untuk bulan 3 ni..


CpUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah SSME - Microsoft ni.. 
Ekin ingin mengucapkan terima kasih Mr.Nuffnang  nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. kalau nampak iklan tu bergayut-gayut korang tolong la klik terima kasih





This post have 8 komentar

avatar
Alia Farhan delete March 28, 2016 at 1:37 AM

Dah lama x check nuffnang...
Entah apa yg tgh running...
Entah2 xdak....
Hihi

Reply
avatar
izzeyda delete March 28, 2016 at 9:08 AM

nuffnang macam tak jalan jer.. last check ari tuh, macam amount dok banyak tu ja..

Reply
avatar
Unknown delete March 28, 2016 at 10:51 PM

Tahniahhh...

www.mejuez.com

Reply
avatar
Cik Ash delete March 31, 2016 at 11:57 PM

try la chek dapat kut hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 31, 2016 at 11:58 PM

ekin alhamdulilah setakat amount ada peningkatan sikit...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post