Saturday, March 5, 2016

author photo
Keywords Blog Cik Ash #16



Hai..selamat pagi semua... ...seperti biasa berakhir  bulan ekin akan share Keyword blog Cik Ash #16 untuk bulan Februari 2016  ni .. masih lagi kurang sihat gigihkan diri nak update blog untuk hari ini...Dekat atas tu keyword dari blog ekin nama Cik Ash masih dikedudukan teratas lagi hihihi... yang lain seperti biasa drama-drama yang depa duk cari la..



Yang ini perlu keyword dari nuffnang seperti drama online banyak di cari.. nampak tak line merah tu ada carian yang tak sesuai sangat di blog apa la busuk nama blog ekin ni... harap lepas ni tak ada carian yang sebegitu la... 

Ok la itu saja untuk pagi ini... ekin out dulu nak menyiapkan keje rumah yang banyak tertangguh ni.. banyak keje nak  buat, nak kemas baju dalam bag lagi nak buat Kuih gunting lagi.. doakan ekin sihat ya semua... 



This post have 13 komentar

avatar
Alien Oren delete March 5, 2016 at 8:21 AM

semoga terus maju dalam dunia blog cik ash! :)

Reply
avatar
Zafirah Kama delete March 5, 2016 at 8:51 AM

hahaha.. zaf pun pernah naik keyword yang tak berapa nak best walaupun asalnya keyword tu untuk sesuatu yang best

Reply
avatar
Pha Is delete March 6, 2016 at 8:48 PM

dah lama saya x check. kalau check pun selalunya bnda yg sama je.. pasal moto.. hehehe

Reply
avatar
izzeyda delete March 8, 2016 at 12:25 PM

kekadang yang pelik2 pun ada..

Reply
avatar
Cik Ash delete March 8, 2016 at 4:53 PM

tu la pasal keyword cerita lucah ekin aduhhh la... apa kes la...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 8, 2016 at 4:53 PM

wsalam yana tu la pasal ramai minat cerita kut

Reply
avatar
Cik Ash delete March 8, 2016 at 4:57 PM

tu la kan kak eyda apa la diaorg nak cari

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 9, 2016 at 10:09 AM

nak cek la kata carian di blog aida.
ada ke? hi hi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post