Monday, March 7, 2016

author photo
Pelakon Harry Potter Dulu Dan Sekarang | Assalamualaikum...Hai Korang semua, apa khabar sihat ke...Filem Harry Potter seawaktu ketika dahulu popular sangat kan di negara kita kan...  


Filem sihir karya JK. Rowling ini bukan hanya mempesona anak kecil, namun juga orang dewasa yang sampai rela beratur membeli tiket filem terakhir tersebut. Jom kita lihat pelbagai perubahan wajah dari para bintang filem tersebut, saat kanak-kanak dan sekarang... nampak banyak perubahan hihihihi... 

Daniel Radcliffe ( 27 Tahun) 

Emma Watson (26 Tahun) 

Rupert Grint (28 Tahun) 

Tom Felton (29 Tahun) 

Bonnie Wright ( 25 tahun) 

Katie Leung (28 Tahun) 


Matthew Lewis (27 Tahun) 

James and Oliver  (30 Tahun) 

Michael Gambon (75 Tahun) 

Evanna Lynch (25 Tahun)

Harry Melling ( 27tahun)

Devon Murray (28 Tahun)


Jamie Waylett (27 Tahun) 

Robbie Coltrane  (66 Tahun) 

Ok la itu saja yang cik ash dapat kongsi dengan korang semua pelakon-pelakon harry  potter masa kini.. semua gambar ihsan dari google cik ash cari.. hihihi... kesemua pelakon-pelakon dah besar ada yang lawa dan hensem la ya.. masih ada lagi pelakon yang cik ash lupa siapa ingat di atas ni saja la watak... kalau cik ash jumpa lagi cik ash akan update lagi ya..

This post have 16 komentar

avatar
Hsna Rahman delete March 7, 2016 at 5:30 PM

feveret film...walau skrg dah agak "dewasa" still suka tgk film ni..hehe even repeat.another one is hunger game & maze runner..best tau..klu ada masa mngkin Cik Ash bleh try2 usha citer ni..

Reply
avatar
Zafirah Kama delete March 7, 2016 at 5:59 PM

ada yang nampak perubahan ketara dari segi bentuk wajah

Reply
avatar
izzeyda delete March 8, 2016 at 12:23 PM

ada yang makin hensem berbanding dengan wajah ketika kanak2..

Reply
avatar
el delete March 8, 2016 at 2:52 PM

byk2 tu hary meling tu kacak lah jugak hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete March 8, 2016 at 5:33 PM

ha ah kan... banyak nampak perubahan sangat

Reply
avatar
Cik Ash delete March 8, 2016 at 5:33 PM

kak el harry melling kacak i tengok pun wahhhh hahahhaha jatuh cinta jap hahahha

Reply
avatar
Cik Ash delete March 8, 2016 at 5:34 PM

ha ah ramai yang hensem bila besar kan

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 9, 2016 at 9:44 AM

memang ikut citer ni dari awal ke akhir.
memang aida kenal tiap pelakon nyer :)

Reply
avatar
Murni Alysa delete March 9, 2016 at 6:21 PM

diorang dah besar..kita pon dah tua..eh2 bukan tua..MATANG hihihih

Reply
avatar
Cik Ash delete March 10, 2016 at 12:21 PM

kak aida ekin kenal yg budak2 cikgu2 dia ingat2 lupa hihihi

Reply
avatar
Aisya Ismail delete November 16, 2017 at 2:27 PM

Harry Melling paling ketara perubahan. Emma Watson dari kecik dah cantik.

Reply
avatar
Cik Ash delete November 16, 2017 at 3:55 PM

yup hensem sangat hahahahha

Reply
avatar
Cik Ash delete November 16, 2017 at 3:55 PM

tu la perubahan banyak sangat..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post