Tuesday, March 1, 2016

author photo
Purple Awesome Februari 2016

Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak .... dah masuk bulan March 2016 kan seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan...

Ok kini tiba keputusan senarai calon top Purple Awesome Februari 2016 di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist januari  BLOGLIST AWESOME di sebelah kanan sidebar tu atas purple awesome setiap bulan.. bulan ni ada Model lelaki menyerikan blog ekin hihihi..lagi bulan ni ekin bagi istimewa sikit 12 orang yang bertuah.. 

Ada perubahan dalam carta di atas tu kebanyakkan nama yang sebelum ni ada dalam carta dah kembali semula... juara masih milik Wardah Annesa mengebom di awal hingga  akhir tu... hihihi..Sis JM dan SS dikapitkan rapat hahhahah tak berpisah langsung tu..  ok jom kita terjah blog mereka yang suka mengebom di blog ekin ni..12  orang yang dapat  award  ni . 3  orang daripada team Projek Blogger Utara  sudah tersedia dalam bloglist purple hihihi..


                                             Wardatun Neesa -http://cikannesweetyncool.blogspot.my/







Kira Sakura :http://kierasakura.blogspot.my/


                            Munirah Mustaffar : http://munirahmustafar84.blogspot.my/














Siti Nurzafirah :http://miamorzafirah.blogspot.my/



ok itu saja perhargaan yang dapat ekin bagi tahun baru ini baru ada kerajinan nak bagi hihihi... harap sudi la terima perhargaan yang tak seberapa ekin bagi ini.. 




This post have 23 komentar

avatar
cikpinz delete March 1, 2016 at 8:40 PM

Terima kasih buat Ekin..terharu ahakkksss..gaya retis sangat kannnn.

Reply
avatar
cikpinz delete March 1, 2016 at 8:40 PM

Lupa pulak..tahniah buat semua ..

Reply
avatar
Zafirah Kama delete March 1, 2016 at 8:43 PM

Hahaha.. Rasa dah lama tak dok dalam carta.. 😉😉😉

Reply
avatar
Jari Manis delete March 1, 2016 at 8:49 PM

automatik jadi bloglist januari BLOGLIST? kat mana x e link puno

Reply
avatar
Jari Manis delete March 1, 2016 at 8:50 PM

huhuhhu sedih! nama sis JM jatuh merudum..kat hujung2 je

Reply
avatar
Jari Manis delete March 1, 2016 at 8:50 PM

sorry Ekin...this year mood blog walking dan update blog ntah ke mana

Reply
avatar
Jari Manis delete March 1, 2016 at 8:51 PM

teruskan share dan menulis ye..ada masa sis JM datang ziarah

Reply
avatar
Jari Manis delete March 1, 2016 at 8:52 PM

we as a blogger we support each other ;p

Reply
avatar
Jari Manis delete March 1, 2016 at 8:52 PM

small gift utk Ekin belum pos

Reply
avatar
Cik Ash delete March 1, 2016 at 9:20 PM

tu ada dlm carta hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 1, 2016 at 9:24 PM

sis jm kat sidebar kanan tu atas purple awesome tu la...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 1, 2016 at 9:24 PM

xpe sis jm kumpulkan ejen bagi kuat nanti mari bom ya hahhahahahha

Reply
avatar
Cik Ash delete March 1, 2016 at 9:26 PM

sis JM boleh pos lepas 13hbln tak

Reply
avatar
PetakBunga delete March 1, 2016 at 10:37 PM

Wah.. rajin blogwalking semua.
Sorrylah, skrg dah kurg aktif blog.. ada msa kita terjah.. tp makesure tulisan yg menarik tau..

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete March 2, 2016 at 7:21 PM

salam tahniah semua dan keep writing kak ekin :D

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete March 2, 2016 at 8:40 PM

SS masih tersenarai rupanya... Ha Ha Ha...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete March 2, 2016 at 8:40 PM

Tu dia apabila otai bloger berbicara

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete March 2, 2016 at 8:41 PM

Jay Emm 'PENAT'... he he he...

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 4, 2016 at 12:14 PM

lately aida da tak aktif blogging hu hu hu...
nama da takde dlm senarai :(

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post