Monday, March 28, 2016

author photo
Roti Canai Keladi Kulim | Assalamualaikum...Hai korang, alamak entri ni dah lama tersimpan dalam draf ni baru sempat buat review pasal Roti Canai Keladi Kulim hihihi.. maaf taw sibuk sangat bulan ni baru lepas balik dari Kelantan ni mood nak menulis blog pun agak kurang sikit la.. tapi mood menulis blog ni dah terjadi sebelum balik kelantan lagi hihihi....



Pada 6 Mac aritu cik ash berkesempatan bersarapan pagi di Kedai Roti Canai Keladi Kulim.. kali kdua pulak cik ash kedai ni pagi semalam... cik ash taw pasal roti canai keladi ni melalui blog saudari Firas Vita.com terus abang ajak usha kedai ni.. selama dia duk kedah dia kata tak pernah sampai lagi hihihi... sejak ada bini yang suka review apa-apa saja dalam blog rajin sungguh dia cari kedai dekat kulim ni...hihihihi..

Memang simple dan biasa kedai Roti Canai Keladi ni nama lagi kawasan kampung kan...berasa masuk kampung pulak makan sini... hihihi... jom kita usha roti canai yang cik ash makan.. 

Roti Planta

Roti Canai Banjir 

Licin Makan hahahha

nampak tukang buat roti canai tu


Pokok Ceri (sempat ekin ambik buah ni bawa balik hihihi) 

Buah Ceri Dipetik hiihihii


Mesti nak taw di mana Lokasi Roti Canai Keladi Kulim kan, Untuk yang berada di kulim,Kalau korang dari pekan Kulim menghala ke Kg.Keladi sampai di simpang 4 lampu isyarat,terus je,kalau dari taman selasih pula akan melalui Giant dan sampai je lampu isyarat belok kiri, warung tu berada selepas Sekolah Rendah Keladi, tapi sebelum sampai Masjid Keladi...Tepi jalan je warung tu...


This post have 13 komentar

avatar
izzeyda delete March 28, 2016 at 9:06 AM

ehh macam bertentang dengan gerai sepupu jer.. sepupu jual air green tea apa tuh..

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete March 28, 2016 at 10:48 AM

salam kak , roti canai banjir tu nampak sedap sangat

Reply
avatar
Cik Ash delete March 28, 2016 at 11:25 PM

ye ke.... memang ada kedai jual ais blnder tapi xbuka lagi ekin g pagi...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 28, 2016 at 11:30 PM

wsalam yana...hahahahha kak ekin kalau makan roti canai mesti banjir tu yg sedap

Reply
avatar
izzeyda delete March 29, 2016 at 3:50 PM

kedai tu buka kul 12 tengahari macam tuh.. kiranya untuk budak sekolah pagi balik..

Reply
avatar
Cik Ash delete March 30, 2016 at 2:16 PM

oooo... nanti ari ahad nk ajak abg lalu situ nanti hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 30, 2016 at 2:16 PM

hahahhaha tak la nama tu kampung keladi

Reply
avatar
Jari Manis delete March 31, 2016 at 8:42 PM

licin pinggan senang nak cuci hehehe

Reply
avatar
Cik Ash delete March 31, 2016 at 11:52 PM

pergi empat orang sekali makan penuh pinggan hahhahahah

Reply
avatar
Mummy Julia delete June 18, 2016 at 10:04 AM

Wow bole test bila balik kampung nanti ni.. hehehe

Reply
avatar
Mummy Julia delete June 18, 2016 at 10:05 AM

Oh Buah Ceri.. sedap tu. mummy suka makan waktu kecik2.. la ni susah nak jumpa dah..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post