Thursday, March 3, 2016

author photo
Tebus Soflan Dari Woop | Assalamualaikum... Hai, Selamat malam semua, maaf Cik Ash agak sibuk hari ini.. tak sempat nak update blog... ni baru rasa ada mood nak update blog.. hihihi... maafkan Cik Ash segala BW pun tak berjalan hari ini...




Minggu lepas dalam 22/2/2016 Cik Ash ada tebus Soflan 1 liter dari Woop tu.. dan hari ini dah dapat soflan tu.. tapi agak kecewa la sikit soflan tu tertumpah isi dalam la... semerbak bau soflan... harap packing barang harus kena kemas n teliti di masa akan datang ya...

Ok lepas ni kena beringat tak mau redeem soflan botol hahahah.... nak kumpul lagi point nanti nak redeem benda lain pulak la...Siapa yang nak barang FREE????? Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt..

Kalau tak faham apa  itu Woop dan cara untuk dapatkan point boleh klik Baca SINI.


This post have 7 komentar

avatar
Zafirah Kama delete March 4, 2016 at 7:13 AM

Alamak.. tumpah pulak.. Zaf punya point pun dah boleh redeem SOftlan ni.. tapi, tak mau redeem, nak kumpul lagi.. nak pancing ikan jos... haha

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 4, 2016 at 11:58 AM

woop aida tersadai, ekin.
lama tak gi jwb soklan.

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete March 5, 2016 at 10:28 PM

Salam kak ekin , yana pon tengah kumpul point!

Reply
avatar
izzeyda delete March 8, 2016 at 12:28 PM

lama tak p menjawab soalan..

Reply
avatar
Jueliza Jamani delete March 8, 2016 at 8:31 PM

kita pun tebus softlan dgn glo tp pos tu return balik ke ofis.. kena g collect sendiri.. diorg dah wrap tp still tumpah.. sedih nau.. tp lantak la benda pree kekdahnya.. hahahha

Reply
avatar
Murni Alysa delete March 9, 2016 at 6:26 PM

blom tebus..tapi rasanya tak mau la soflan..hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post