Tuesday, April 5, 2016

author photo
Alhamdulilah Menang Giveaway By Ros Nordin




Hai korang semua... hari ini ekin ada nak share tentan  ekin menang Giveaway By Ros Nordin.. Alhamdulilah murah rezeki blog Cik Ash ni.. ramai-ramai yang join tak tersangkut gak blog Cik Ash Untuk no bertuah yang ekin dapat kali no ke 86 sangat bertuah kepada encik random.org ni...so sesiapa yang ada join giveaway cepat-cepat pergi intai adakah anda yang bertuah kan... 





Jom cepat usha pemenang-pemenang giveaway ni dekat blog Pemenang G I V E A W A Y by Ros Nordin ... Tahniah semua pemenang yang berjaya...



This post have 13 komentar

avatar
yaya cendana delete April 5, 2016 at 8:39 AM

assalamualaikum..nampak entry ni kat list following terus klik sini...tajuk nye menarik perhatian yaya.. hihi...

sambil2 tu jom jenguk & join contest dari yaya ni..

Contest : 'Jemputan ke Majlis Pertunangan Yaya dan Anis'

http://www.yayacendana.com/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

tq ^_^

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 5, 2016 at 4:29 PM

Tahniah K.Ekin.. :) rindu... datang x bawa boom.. bawa angin lalu je ni..hehehe

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 5, 2016 at 4:30 PM

blog pun dah renovate sikit ni..kn kak ekin? :)

Reply
avatar
Cik Ash delete April 7, 2016 at 3:32 PM

:) cik mimie rindunya.... hahahhah xdenya renovate biasa jah tu... :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post