Monday, April 4, 2016

author photo
Purple Awesome March 2016


Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak .... dah masuk bulan April 2016 kan sekejap saja masa berjalan begitu pantas... dah dekat nak datang bulan puasa kita ni... seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan...

Ok kini tiba keputusan senarai calon top Purple Awesome March 2016 di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist januari  BLOGLIST AWESOME di sebelah kanan sidebar tu atas purple awesome setiap bulan.. 
Ada perubahan dalam carta di atas tu kebanyakkan nama yang sebelum ni ada dalam carta dah kembali semula... juara kembali dirampas oleh sis JM hahahha...  mengebom di saat  akhir tu untuk menduduki carta ke atas ni... hihihi.. 5 orang girl dari geng Projek Blogger Utara  memasuki carta untuk bulan march ni... hihihi... so ni hadiah untuk korang yang rajin dan sudi komen di blog ekin hihihi... terima kasih semua.. harap korang sudi la terima ya... :) 


















 



This post have 10 komentar

avatar
Cik Rose delete April 4, 2016 at 10:18 AM

tahniah buat semua yang tersenarai :)

Reply
avatar
izzeyda delete April 4, 2016 at 10:45 AM

ehh nama eyda ada di situ..

Reply
avatar
cikpinz delete April 4, 2016 at 11:18 AM

Tahniah buat mereka yang rajin mengomen..

Reply
avatar
Kira Sakura delete April 4, 2016 at 12:34 PM

tahniah dekat dorang semua. kira bulan lepas busy ke sana sini. tak dan nak bw ngeee :D

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete April 4, 2016 at 2:19 PM

Alhamdulillah terima kasih kak ekin :)

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete April 4, 2016 at 7:34 PM

Ehhh! Ada nama titew laa... ha ha ha...

Reply
avatar
Mummy Julia delete April 6, 2016 at 2:08 PM

ehhh ada nama titew jugaklahhh... macehh Ekin.. muahh!

Reply
avatar
adianiez AIDA delete April 6, 2016 at 2:48 PM

aida da amik award.
nanti aida tempek kat blog :)
tq!

Reply
avatar
Sha Mohamed delete April 7, 2016 at 2:58 PM

Ala.. Nama kita xde.. huhuhu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post