-->

Tuesday, May 24, 2016

author photo
Alhamdulilah Dapat Anak Saudara Ke 8 | Assalamualaikum...Hai korang ekin  ada nak share bulan ni ekin dapat anak saudara baru pulak.. hihihi... baby boy.. anak kakak ekin yang duduk di melaka.. Allah permudahkan kakak bersalin dengan sangat mudah awal pada tarikh di due date.. 22 hbl bulan dia bersalin..




Tahniah buat Kak Poh dan Abe Sham dengan kelahiran anak no 4..  harap suatu hari nanti ekin pun akan dapat anugerah Allah s.w.t ni..  gambar baby ekin tak dibenarkan share sebab baby masih kecik lagi.. harap maaf ya.. 

your advertise here

This post have 10 komentar

avatar
nora razalli delete May 24, 2016 at 11:02 PM

waaa...tahniah!
seronok main dgn baby kan?


JOM JOIN GIVEAWAY MG :)
http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/giveaway-comeback-cashmoney-by-mg.html

Reply
avatar
Sha Mohamed delete May 25, 2016 at 9:07 AM

Tahniah ekin..
Semoga Allah mengurniakan ekin rezeki anak..

Reply
avatar
el delete May 25, 2016 at 10:13 AM

tahniah uols..nama2 semua sedap2 belaka

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete May 25, 2016 at 2:45 PM

Salam tahniah ! insyaAllah moga Allah beri rezeki untuk kak ekin dan suami pulak

Reply
avatar
Jari Manis delete May 25, 2016 at 8:36 PM

wahh...family semakin besar

Reply
avatar
Jari Manis delete May 25, 2016 at 8:36 PM

paling seronok time raya lah kan

Reply
avatar
♥ ROS ♥ delete May 26, 2016 at 10:40 AM

Siap duit raya ye cik ash.. hahahha..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post