TICKER

Sunday, May 1, 2016

Bye April Hello May

Bye April Hello May | Assalamualaikum...Hai korang semua, apa khabar ya.. maaf lama Cik Ash menyepikan diri dari menulis kat blog ni maafkan Cik Ash ya.. Cik Ash ada hal aritu terpaksa tinggalkan blog buat seketika ... tu yang tak sempat nak update blog.. ni rasa ada mood nak update tu yang update petang ni...



Cik Ash bukan saja nak menyepikan diri dari blog ni tapi keadaan belum yang mengizinkan untuk luangkan masa dekat blog aritu.. Cik Ash busy sangat berkampung dekat hospital aritu selama 11 hari jaga suami Cik Ash sakit.. maafkan Cik Ash taw kalau blog korang Cik Ash tak singgah langsung sekarang taw.. 

Sekarang Cik Ash dah ada kat rumah tapi semangat  dan ideal tu tak ada dah aduh la gini la kalau dah lama tinggalkan blog kan.. dah masuk bulan mei ni harap dapat update blog dengan kosnsisten la ya.. suami cuti sakit panjang ni masa untuk jaga dan bagi pulihkan kesihatan suami dengan baik lepas ni boleh Cik Ash tumpukan perhatian dekat blog.

Jangan ditanya sakit apa suami Cik Ash.. biarlah hanya  Cik Ash dan family saja yang taw hihihi... sory taw Cik Ash tak kongsi dengan korang semua... just Cik Ash minta korang doakan suami Cik Ash kembali sihat seperti sediakala ya... amin..

Bulan April lepas entri blog kurang update trafiic blog jatuh sikit pada sebelum ni...tak pe la kesihatan suami lebih penting buat masa ni...ok la itu saja yang Cik Ash nak tulis... banyak entri yang tertangguh belum Cik Ash share insyaAllah mungkin akan menyusul nanti... semua entri autopost ya... 

5 comments: