Monday, May 23, 2016

author photo
Jom Blogwalking #9


Hai korang semua...Selamat pagi semua..agak lama ekin tak update entri untuk blogwalking kan so pagi ekin share untuk korang kenal-kenal blogger lain.. hihihi...  kat taman perumahan ni semalam dan hari ini  tak ada air pulak nak basuh baju susah sikit sekarang. Sambil ekin tunggu air ada tu mesti la puas duk saja apa kata kita blogwalking blog yang terpilih di bawah ini.. siapa mereka yang bertuah tu jom usha blog mereka ya :- 

logwalking blog yang terpilih di bawah ini.. siapa mereka yang bertuah tu jom usha blog mereka.. 


Ok la saja untuk blogwalking hari ini bye ekin nak undur diri dulu jumpa lagi di entri yang lain..

This post have 7 komentar

avatar
izzeyda delete May 23, 2016 at 2:44 PM

ehhh ada blog Eyda laa.. thanks Ekin sudi mengeBOM blog Eyda..

Reply
avatar
el delete May 25, 2016 at 10:15 AM

nasib nama iols ada..lau x mmg majuk nti haha

Reply
avatar
Jari Manis delete May 25, 2016 at 8:43 PM

sekali lagi blog sis JM tak masuk list..sob sob sob

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post